Всі категорії
Додати товар

Ракетка для тенниса wilson clash 100 v2.0 roland garros 2023

9500 грн
Опис

Ракетка тестовая со струной , в идеале как новая
Со струной yonex ptgp 16/19

Цена без учета комиссии сайта
Спеціально для сучасних гравців найзручніша та неймовірна ракетка CLASH 100 V2 ROLAND GARROS 2023.

Це ракетка з обмеженої серії, що виконана в красивому оздобленні Відкритого чемпіонату Франції.

Як і стандартна версія, ця ракетка поєднує в собі вибухову швидкість із зручним обертанням і достатньою потужністю, щоб перемагати у грі.

Розрахована на гравців середнього рівня, ця швидкісна ракетка дозволяє легко боротися в обороні та наносити удари під час бігу. Швидке керування на сітці є ще однією перевагою у грі, де потрібна блискавична реакція.

У 2022 році Wilson зберіг революційну технологію оригінальної версії, а також покращив стабільність у верхній зоні ободу. Як і попереднє покоління, Clash 100 V2 поєднує в собі вибухову швидкість із зручним прицілюванням і достатньою потужністю, щоб перекривати найдальші точки корту.

Ракетка сподобається гравцям середнього рівня, бо її вага дозволяє легко тримати оборону та виконувати удари на ходу. Швидке керування також стане перевагою у грі на сітці, де Clash 100 демонструє чудову швидкість реакції.

Технологія FreeFlex у цьому оновленні була збережена і перейменована на FORTYFIVE. Вона дозволяє ракетці згинатися та пом’якшувати удар, що підтримує вертикальну механіку сучасної гри. Стабільність у верхній частині ободу, де входять вертикальні струни стала ще кращою.

Wilson Clash 100 є очевидним вибором для гравців, яким потрібна легка ракетка, яку зручно тримати в руці. Вона поєднує потужність, комфорт та контроль, що важливо для різнопланових гравців.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
bestshop_ua
odr_shop
Харків
30% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?