Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Grado sr60x навушники, виробник сша

4100 грн
Опис

Тип обладнання: Інший тип обладнання

Торг

Безкоштовна доставка по Україні, оплачу комісію з післяплати.

Оперативна доставка по Україні. У Києві можливий самовивіз На Куренівці, Виноградарі, Оболоні.
Розстрочка (Оплата частинами): Приватбанк, Монобанк, А-Банк, Глобус банк, Ощадбанк, Райффайзен Банк, Розстрочка від магазину (Платі Пізніше), OTP банк.

Grado SR60X - це найпростіша можливість окунутися в світ легкого звуку наушників Grado. Ці наушники вже 4-го покоління створюють вражаючу звукову картину, як для такої недорогої моделі, при цьому варто згадати, що ці наушники, як і всі Grado зроблені в Америці. Справжні Made in USA.

Наушники Grado SR60X особливості:
- Зроблено в США + зібрано вручну, і цим сказано багато.
- Відкрите акустичне оформлення, гарантія “легкості” та обширної сцени.
- Нові драйвери 4-го покоління з більш потужним магнітним полем, звуковою катушкою із зменшеною ефективною масою та зміненою формою діаграми.
- 4-х провідний кабель, з 2-х сторонним підключенням і нове обплетення.
- Оголів’я с мягким внутрішнім шаром, для більшого комфорту протягом дня.
- Ідеально узгоджені драйвери з мінімальним відхиленням 0,1 дБ.

Grado SR60X - модель навушників початкового рівня в серії Prestige. Вони гарантують найкраще якісне звучання у своїй ціновій категорії та доказують, що звук Grado ніколи не буде досягнутий.
Особливий звук Grado - це означає чіткість і широкий діапазон, що дозволяє розкривати нові ноти та деталі в піснях, які ви слухали сотні разів. Драйвер і корпус, що працюють в тандемі, реагують на найменші звукові коливання і практично усувають перехідні спотворення. Завдяки великим обертонам, насиченому середньому діапазону SR60x дозволяє відчути неповторний звук Grado.

Драйвери серії X, вже 4-го покоління спеціально налаштовані для SR60X. Нова конструкція динаміка відрізняється більш потужним магнітним полем, звуковою котушкою зі зменшеною ефективною масою і зміненою формою діафрагми. Модернізація цих компонентів, дозволила 44-міліметровим драйверам звучати легше і ефективніше, мінімізовані спотворення і збережена гармонійна цілісність вашої музики.

Крім динаміків, для Grado SR60X були перероблений кабель і оголів'я. Тепер цей чотирьохжильний кабель має більш міцний зовнішній вигляд (кабель тепер в оплітці), а всередині суперм'який мідний дріт для підвищення чистоти аудіосигналу. У новому оголов'ї м'який внутрішній шар для більшого комфорту.

Зроблено вручну в Брукліні.
Кожен навушники Grado SR60X збирається вручну в Брукліні. Ці навушники переходять з рук в руки наших майстрів, поки не будуть готові для ваших вух. Grado почали виробляти навушники в 1953 році, і кожен день досвіду привів до створення SR60x.

Grado SR60X технічні характеристики:
Тип випромінювача: динамічний.
Акустичне оформлення: відкриті.
Діапазон частот: 20 - 20000 Гц.
Чутливість: 99,8 дБ / мВт.
Опір: 38 Ом.
Роз'єм: 3,5 мм + адаптер на 6,3 мм.

Навушники Grado SR60X комплектація:
- самі навушники Grado SR60X;
- позолочений перехідник 3,5 на 6,3 мм;
- вкладиш-реклама.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари