Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Аудіоінтерфейс roland go:livecast

13581 грн
Опис

Виробник: ******
Тип обладнання: Інший тип обладнання

Кілька примірників у наявності
Торг

Продам - Аудіоінтерфейс ****** GO:*********

Безплатна доставка в Україні, оплачу коміксом за накладеною платежею.

Оперативна доставка по всьому Києві й Україні. У Києві можливий самовиїзд На Куреневці, Виноградарі, Ополоні***

Розшарочка до 12 місяців без *******:
Розшарочка (Оплата частинами): Приватбанк, Монобанк, А-Банк, Глобус банк, Ощадбанк, Райффайзен Банк, Розірочка від магазину (Платі пізніше), *** банк, **********

Є інші моделі цього та інших виробників, питайте — домовимося! (****)

- ********** (*****, ********, ********)
- **********

Пристрій для вебтрансляції професійного рівня за допомогою смартфона або планшета

****** Go:******** — програмно-апаратний комплекс, призначений для організації вебтрансляції професійного рівня за допомогою смартфона або планшета. Пристрій є бюджетною мініатюрною повнофункціональною студією потокового мовлення, здатною здійснювати мікшування звуку, виведення на екран листів і твітрів, відтворення мультимедійного контенту, запуск звукових ефектів і багато іншого.

Основні особливості ****** GO: ********:
- пристрій для вебтрансляції професійного рівня за допомогою смартфона або планшета;
- мікшування звуку;
- виведення на екран січезів і титрів;
- відтворення мультимедійного контенту;
- запуск звукових ефектів;
- бібліотеки мультимедіа;
- робота з мікрофонами різних типів;
- вихід для навушників;
- лінійний вхід;
- можливість під'єднання другої камери через *****;
— сумісність із популярними платформами потокового мовлення.

Go: ******** дає змогу організувати якісну трансляцію без використання комп'ютера або іншого дорогого аудіовідеообладнання обладнання. Пристрій сумісний із популярними платформами потокового мовлення, як-от *******, ******** **** і ******* У процесі трансляції девайс дає змогу легко керувати камерами смартфона та професійними мікрофонами, а також перемикати медіафайли. Є бібліотеки мультимедіа для титррів, світлин, музики, відео та аудіоефектів.

Пристрій може працювати з мікрофонами різних типів. Для конденсаторних мікрофонів передбачено фантомне живлення 48 В. Можна використовувати гарнітуру або вбудований мікрофон із реверберацією. Для моніторингу можна під'єднати навушники або акустичну систему. Є лінійний вхід для інструментів, мікшера або іншого зовнішнього обладнання. Спеціальна програма дає змогу переглядати коментарі прямо під час трансляції. Можна під'єднати другу камеру через ***** та змінювати позиції знімання. Є такі опції, як-от фільтр ****, дзеркальне зображення, портретний/констафтний режими та інші.

Професійні живі трансляції зі смартфона
Організувати пряму трансляцію за допомогою смартфона не проблема, проблема полягає в тому, щоб вона мала професійний вигляд. Саме з цієї причини вам не обійтися без GO: ********, простого бюджетного рішення, здатного підняти якість вебтрансляцій на вищий рівень. Цей програмно-апаратний комплекс є повнофункціональною студією потокового мовлення, що реалізує функції мікшування звуку, виведення титрів, відтворення мультимедійного матеріалу, оброблення за допомогою звукових ефектів та інші — і все це без потреби влучення в процес комп'ютера або дорогого аудіо-/відео-обладунки. Використовуючи тільки апаратне обладнання GO: ********, що супроводжує прикладне програмне забезпечення та свій смартфон, ви отримуєте у розпорядження весь інструментрій, необхідний для організації живих захопливих вебтрансляцій, які цілком зможуть скласти гідну конкуренцію створеним визнаними творцями цього жанру в соцмережах.

Оперативна підготовка до роботи
****** GO: ******** вирізняється простотою й оперативністю настроювання — досить лише налагодити зв'язок зі смартфоном і під'єднати навушники для моніторингу звуку. Вбудований мікрофон налаштується на зняття високоякісного звуку, а вокал можна буде обробити ревербератором. У разі потреби можна скористатися професійним мікрофоном, під'єднавши його до входу **** Передбачений навіть стереофонічний лінійний вхід для комутації з гітарним передпідсилювачем, синтезатором, мікшером або іншим …

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
user970384
user970384
Київ
0% виконаних замовлень
Був