Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

(5802) баян тембр суперзвук настроєний найкращим майстром

1995 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип інструмента: Баян

• Кількість кнопок правої клавіатури (голоса): 3 ряди, 52 шт
• Кількість кнопок лівої клавіатури (Баси): 5 рядів, 100 шт

Баян Тембр. Всім шанувальникам чудового звуку треба звернути увагу на цей інструмент. Цей баян одним фактом свого існування переконливо доводить, що справді якісний інструмент не обов'язково має вартувати «космічних» грошей. Впевнені, що кожен поціновувач гарного інструменту з нами відповість. За Інструментом і його ременями видно, що на баяні практично не гралися, компресія на 5 з плюсом, інструмент дуже чутливий, а його характерний тембр не залишить нікого байдужим. Це чудовий варіант для музикантів як початківців, так і досвідчених, оскільки баян дуже легкий і надійний. Ремені в повному порядку, теж як нові. У поточному стані вони слугуватимуть ще не один рік, так що про їхню заміну або ремонт можна навіть не думати. Інструмент в ідеальному технічному стані, голосу та вся механіка на найвищому рівні! Такий баян можна купувати вже не тільки для навчання в музичній школі, а й для гри на концертах.
Цей інструмент пройшов Повну профілактику Найкращим майстром нашого міста, який працює в нашій Сервісно-ремонтній Майстерній, все огляду, підтягнуте та відрегульоване за Вищим рівнем. Інструмент пройшов повне комп'ютерне настроювання, кожен голос звучить як належить на стиск і розтискання однакового звуку. Всі голосові планки пройшли повну профілактику, все зачароване як потрібно. Хоч Інструмент і б/у, однак на сьогодні завдяки профілактиці та настроюванню нашим майстром, він повністю відповідає всім вимогам, які мають бути. Він тішитиме Вас своєю зручністю під час гри та звучанням!
Відправимо в будь-яке місто новою поштою або укріпкою. Ми знаємо, як правильно допакувати посилку, щоб інструмент доїхав до Вас в цілісності й без ризиків будь-яких ушкоджень.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
anast...
anastasiya532287
Київ
0% виконаних замовлень
Була