Всі категорії
Додати товар

Синтезатор / цифрове піаніно yamaha dgx-640

16000 грн
Опис

Виробник: ******
Тип інструмента: Цифрові піаніно

Відмінний синтезатор як для початківців, так і для професіоналів. Все робітниче.

****** ******* оснащений повнорозмірною клавіатурою на 88 клавіш. Завдяки виваженій молотковій механіці клавіатури, відчуття під час гри на цифровому піаніно ****** ******* близькі до відчуттів від гри на акустичному піаніно. Слід зазначити широкий набір тембрів та стилів, а також можливість запису вашого виконання. Для музикантів-початківців корисною буде вбудована в ****** ******* система для самостійного навчання грі на фортепіано ****** ********* ***** (***), а також відображення нот на дисплеї при виконанні композиції.

Для запису музичних творів використовуйте вбудований 6-доріжковий секвенсор. Зберігайте **** файли та відтворюйте їх на ******* за допомогою *** To ****** інтерфейсу, виведеного на передню панель.

У комплекті є: всі книжечки які йшли при покупці, блок живлення, оригінальна педаль ****** і перехідник для підключення навушників до синтезатора.

Синтезатор знаходиться у Чубинському (10 хвилин від метро Бориспільська на автомобілі). Перед покупкою можна буде перевірити синтезатор, пограти. Якщо надсилання поштою то лише за передоплатою, щонайменше 20% від вартості.

Пишіть або дзвоніть, на номері є Вайбер/Телеграм

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
anton535804
anton535804
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари