Всі категорії
Додати товар

Arturia minifreak — гібридний синтезатор

25150 грн
Опис

Виробник: *******
Тип інструмента: Синтезатори

Кілька примірників у наявності
Торг

Продам ******* ********* — гібридний синтезатор, новий, запакований. Гарантія 12 місяців, фіскальний чек.

Безплатна доставка в Україні, оплачу коміксом за накладеною платежею.

Оперативна доставка по всьому Києві й Україні. У Києві можливий самовиїзд На Куреневці, Виноградарі, Ополоні***

Розшарочка до 12 місяців без *******:
Розпорочка (Оплата частинами): Приватбанк, Монобанк, А-Банк, Глобус банк, Ощадбанк, Райффайзен Банк, Розірочка від магазину (Платі пізніше), *** банк, **********

Є інші моделі цього та інших виробників, питайте — домовимося!;-)

- ********** (*****, ********, ********)
- **********

******* ********* — гібридний синтезатор

******* ********* — гібридний синтезатор, клавіатура: динамічна, кількість клавіш: 37, поліфонія, кількість нот: монофонічний, поліфонічний режим (до 6 голосів), парафонічний режим (до 12 голосів), секвенсор: є, вхід для педалі: є, ***: є, ****: є, входи: ****, ***-B, ******* (**** 1/4"), *****, ***** (**** 1⁄4"), виходи: ****, *****, ***** (**** 1/8"), *****/**** (2x **** 1/4"), ********** (**** 1⁄4"), габарити: 578 x 231 x 55 мм, вага 2, 99 кг, гарантія: 12 місяців, колір: чорний.

********* — це поліфонічний гібридний синтезатор, який поєднує в собі два цифрових звукових двигуни з теплими аналоговими фільтрами, грайливу модуляцію, спонтанну послідовність і багаті стереоефекти для звуків, одночасно цікавих, красивих і хаотичних.

Гібридний полісинтез
Подвійні цифрові звукові движки ********* мають понад 20 режимів і можуть використовуватися окремо, накладатися один на одного або обробляти вихідний сигнал один одного для створення унікальної складової звукової поведінки. Його цифрові голоси потім стикаються з аналоговими фільтрами, врівноважуючи цифрову чіткість із багатим аналоговим відгуком, у комплекті із 6-голосною поліфонією, 12-голосною парафонією, монофонічною та унісонною конфігураціями.

Настроюваний і експериментальний звуковий дизайн
Розширена матриця модуляції ********* дає користувачам ще більший контроль над формуванням, перетворенням і розвитком звуку завдяки таким функціям, як-от поліфонічні огинальні ****, настроювані багатосегментні форми ***, FM і кільцева модуляція, а також знайома рандомізація *****&*****

Готовий до мікшування стереозвук
Завдяки стереовиходам і 3 цифровим слотам FX з 10 типами ефектів на вибір, у користувачів буде все, що їм потрібно, щоб довести свій звук до межі, зберігаючи водночас готовність до мікшування, від покращувального стерео хоруса до хірургічного 3-смугового еквалайзера. груба дисторсія.

Експресія, зустріч з хаосом
Попри свою схильність до дикого та дослідницького звукового дизайну, ********* — це інструмент самовираження. Його чутлива до швидкості натискання 37-нотна клавіатура з післякасуванням і спонтанною функцією ***/*** перетворює її на мрію для виступів, а функції рандомізації ставлять грайливість на перше місце.

********* V
********* постачається зі спеціальним аналогом ***, що дає змогу користувачам повністю інтегрувати його унікальний гібридний звук і пресети у свої продукти *** і навпаки. Використовуючи ідентичні звукові двигуни, змодельовані фільтри, пресети та повністю синхронізовані елементи керування, користувачі можуть насолоджуватися однаковим апаратним або програмним забезпеченням.

Технічні характеристики ******* *********:
Тип: гібридний синтезатор
Клавіатура: динамічна
Кількість клавіш: 37
Поліфонія, кількість нот: монофонічний, поліфонічний режим (до 6 голосів), парафонічний режим (до 12 голосів)
Секвенсор: є
Вхід для педалі: є
***: є
****: є
Входи: ****, ***-B, ******* (**** 1/4"), *****, ***** (**** 1/4")
Выходы: ****, *****, ***** (**** 1/8"), *****/**** (2x **** 1/4"), ********** (**** 1/4")
Габарити: 578 x 231 x 55 мм
Вага: 2,94 кг
Гарантія: 12 місяців
Колір: чорний

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
user970384
user970384
Київ
Був