Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Двомісний надувний матрац intex 64759 classic downy airbed (розмір 203*152*25 см)

865 грн
Опис

- Двомісний надувний матрац Intex 64759 належить до лінійки Classic Downy Airbed Dura-Beam. Виробник акцентує на зручності, надійності та довговічності виробу.
- Щоб збільшити термін експлуатації, матрац був обладнаний внутрішніми перегородками з поліефірних волокон високої міцності. Вони формують жорсткий каркас, який дає змогу уникнути утворення вм'ятин і підтримує правильне положення тіла під час сну. А також дають змогу витримувати навантаження понад 272 кг. Його ширина 152 см, що дає змогу з комфортом розміститися на ньому двом людям.
- Низ матраца виготовлений з високоміцного водонепроникного ПВХ завтовшки 0,38 мм, завдяки чому неабияк знижується ризик пошкодити або проколоти виріб. А шорстке напилення на верхній частині не дає змогу простирадла сповзати. За властивостями воно схоже на велюр і є абсолютно безпечним навіть для алергіків.

Основні відмінності Intex 64759:

- - внутрішня система перегородок. Внутрішня система — спеціальні поперечні перегородки, розташовані всередині каркаса, які виготовлені за інноваційною технологією Dura Beam. Ця технологія, на відміну від технології Wave Beam з перегородками з ПВХ, передбачає використання великої кількості високоміцних волокон, для виготовлення перегородок, які не витягуються й не деформуються в процесі експлуатації надувного матраца або ліжка. У такий спосіб забезпечується жорсткість і стабільність усього каркаса. Тому матрац не проминається й не продається впродовж усього терміну експлуатації. Це забезпечує сприятливий здоровий сон і відпочинок. Так само хвилі, створені перегородками, у новій моделі менш глибокі, а отже, матрац став комфортнішим. Перегородки всередині матраца не рвуться.
- - висота матраца 25 см, а не 22 см.
- - клапан впуску/випуск повітря. У старій моделі він на різі, а в новій — як конусоподібний корок.

Характеристики:

- Довжина. см: 203;
- Ширина, см: 152;
- Висота, см: 25;
- Вага, кг: 4,6;
- Максимальне навантаження: 273 кг;
- Цвет: синий.


Увага покупцям! Важливо до прочитання перед купівлею!

- 1) За запитаннями гарантії треба зауважити, що гарантія, обмін і повернення на надувні вироби не поширюється. Але це не має вас лякати, адже компанія INTEX піклується про своїх споживачів і перевіряє кожен виріб ще на виробництві. Уже багато років поспіль компанія INTEX є світовим лідером із продажу надувних виробів. Ним довіряють тисячі людей у всьому світі та наш інтернет-магазин закуповує ці товари, тому що довірився виробнику.
- 2) Ми не маємо можливості перевіряти надувні меблі, як їх перевіряють на виробництві саме з цієї причини Ви не отримуєте гарантій від нашого магазину.
- 3) Всі проблеми торкаються проколів, здування тощо — розв'язуються за допомогою ремкомплекту.
- 4) Рекомендуємо купувати додатковий набір ремкомплекту під час купівлі надувні вироби.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари