Всі категорії
Додати товар

Матрац intex 64765, 203х152х25 см, 2 подушки, насос

1055 грн
Опис

- Надувний двомісний матрац із двома подушками та ручним насосом Intex 64765 є найпопулярнішою моделлю знаменитої серії Classic Downy Bed. Його внутрішня система Dura Beam формує максимально комфортну для тіла поверхню та запобігає продавлюванню, сприяючи міцному сну. А подушки, які входять до комплекту, перетворюють його на справжнє повноцінне ліжко.
- Матрац зроблений із міцного полівінілхлориду за новою технологією, що забезпечує високу міцність і ергономічність. Верхня частина та обидві подушки виготовлені з використанням водонепроникного флокування, схожого на велюр. Він одночасно виконує декоративну функцію та не дає змогу постільній білизні зісковзувати з поверхні матраца.
- Невелика вага матраца (лише 4.6 кг) робить його незамінним у подорожах. Також ця модель укомплектована надійним ручним насосом.

Основні відмінності Intex 64765:

- — внутрішня система перегородок. Внутрішня система — спеціальні поперечні перегородки, розташовані всередині каркаса, які виготовлені за інноваційною технологією Dura Beam. Ця технологія, на відміну від технології Wave Beam з перегородками з ПВХ, передбачає використання великої кількості високоміцних волокон, для виготовлення перегородок, які не витягуються й не деформуються в процесі експлуатації надувного матраца або ліжка. У такий спосіб забезпечується жорсткість і стабільність усього каркаса. Тому матрац не проминається й не продається впродовж усього терміну експлуатації. Це забезпечує сприятливий здоровий сон і відпочинок. Так само хвилі, створені перегородками, у новій моделі менш глибокі, а отже, матрац став комфортнішим. Перегородки всередині матраца не рвуться.
- - висота матраца 25 см, а не 22 см.
- - клапан впуску/випуск повітря. У старій моделі він на різі, а в новій — як конусоподібний корок.
- — ціна. Нова модель дорожча.

Характеристики:

- Довжина, см: 152;
- Ширина, см: 203;
- Висота, см: 25;
- Максимальне навантаження: 273 кг;
- Тип насоса: механічний.

Увага покупцям! Важливо до прочитання перед купівлею!

- 1) За запитаннями гарантії треба зауважити, що гарантія, обмін і повернення на надувні вироби не поширюється. Але це не має вас лякати, адже компанія INTEX піклується про своїх споживачів і перевіряє кожен виріб ще на виробництві. Уже багато років поспіль компанія INTEX є світовим лідером із продажу надувних виробів. Ним довіряють тисячі людей у всьому світі та наш інтернет-магазин закуповує ці товари, тому що довірився виробнику.
- 2) Ми не маємо можливості перевіряти надувні меблі, як їх перевіряють на виробництві саме з цієї причини Ви не отримуєте гарантій від нашого магазину.
- 3) Всі проблеми торкаються проколів, здування тощо — розв'язуються за допомогою ремкомплекту.
- 4) Рекомендуємо купувати додатковий набір ремкомплекту під час купівлі надувні вироби.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари