Всі категорії
Додати товар

Надувний матрац двомісний intex 183х203х25 см

928 грн
Опис

Надувний матрац двомісний Intex 183х203х25 см

- Надувний матрац двомісний Intex 64755 серії Classic Downy Bed — це універсальне спальне місце, яке Ви можете використовувати як удома, так і на природі. Його нижня частина виготовлена з високоміцного водонепроникного ПВХ завтовшки 0,38 мм. А верхня з щільнішого матеріалу з приємним шорстким покриттям, що схоже на велюр. Він не дає змогу постільній білизні зісковзувати під час сну. Також це покриття легко чистити — досить лише вологої губки.
- Внутрішні перегородки, виготовлені за інноваційною технологією Dura Beamвиготовлені з високоміцних волокон, які не деформуються в процесі експлуатації, забезпечуючи у такий спосіб стабільність і жорсткість каркаса. Тому матрац не продавляється впродовж усього терміну експлуатації та гарантує анатомічно правильне положення тіла під час сну.
- У спущеному стані матрац компактний і не займає багато місця. У надутому ж є комфортне спальне місце для 2-3 осіб.

Характеристики:

- — внутрішня система перегородок. Внутрішня система — спеціальні поперечні перегородки, розташовані всередині каркаса, які виготовлені за інноваційною технологією Dura Beam. Ця технологія, на відміну від технології Wave Beam з перегородками з ПВХ, передбачає використання великої кількості високоміцних волокон, для виготовлення перегородок, які не витягуються й не деформуються в процесі експлуатації надувного матраца або ліжка. У такий спосіб забезпечується жорсткість і стабільність усього каркаса. Тому матрац не проминається й не продається впродовж усього терміну експлуатації. Це забезпечує сприятливий здоровий сон і відпочинок. Так само хвилі, створені перегородками, у новій моделі менш глибокі, а отже, матрац став комфортнішим. Перегородки всередині матраца не рвуться.
- - висота матраца 25 см.
- - клапан впуску/випуску повітря.
- Кількість спальних місць: 2;
- Максимально допустиме навантаження: 273 (кг);
- Довжина виробу, см: 203;
- Ширина виробу, см: 183;
- Висота виробу, см: 25;
- Вага, кг: 4,7.

Увага покупцям! Важливо до прочитання перед купівлею!

- 1) За запитаннями гарантії треба зауважити, що гарантія, обмін і повернення на надувні вироби не поширюється. Але це не має вас лякати, адже компанія INTEX піклується про своїх споживачів і перевіряє кожен виріб ще на виробництві. Уже багато років поспіль компанія INTEX є світовим лідером із продажу надувних виробів. Ним довіряють тисячі людей у всьому світі та наш інтернет-магазин закуповує ці товари, тому що довірився виробнику.
- 2) Ми не маємо можливості перевіряти надувні меблі, як їх перевіряють на виробництві саме з цієї причини Ви не отримуєте гарантій від нашого магазину.
- 3) Всі проблеми торкаються проколів, здування тощо — розв'язуються за допомогою ремкомплекту.
- 4) Рекомендуємо купувати додатковий набір ремкомплекту під час купівлі надувні вироби

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари