Всі категорії
Додати товар

Рибацький ніж grand way 18209 (не є холодною зброєю)

290 грн
Опис

Рибальський ніж виробництва торгової марки Гранд Вей 18209 розроблений фахівцями компанії з урахуванням вимог і побажань справжніх рибалок, які цінують свій комфорт і зручність використання.
Форма клинка ідеально підходить для оброблення та філірування риби. Ріжуча кромка заточена гладко, а ближче до обуха є невелика ділянка серрейторної заточки, яка стане в нагоді при розрізанні хрящів, хребтів або волокнистих матеріалів. Тонке вістря допоможе легко розпорювати черево. Матеріал виготовлення клинка - нержавіюча сталь 420. Характеризується низьким вмістом вуглецю, що надає клинку найвищу стійкість до іржі, відмінну міцність і пружність. Таке лезо просто заточується буквально на всьому - навіть на кишенькових V-образних точилах, мусатах і точильних каменях.
нескладний ніж для риболовлі Grand Way 182096 обладнаний руків'ям з сучасного полімерного матеріалу - еластрону. Його характеристики такі, що він буквально «липне» до руки і не вислизає навіть у воді. Форма ручки ідеально лягає в долоню і зручна при роботі з навантаженням. Підпальцеві виїмки і рифлена поверхня гарантують надійну хваткість. А в якості додаткової страховки від вислизання передбачено отвір для кріплення темляка.
Рибальський ніж Гранд Вей 18209 має пластикові піхви для зберігання і перенесення. Піхви укомплектовані ремінною скобою для кріплення на ремінь. Вентиляційні та дренажні отвори виключають накопичення вологи і цвілі на внутрішній поверхні чохла і захищають ніж від псування.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
chameleon_ua
chameleon_ua
Супер-продавець
87% виконаних замовлень
Був

Схожі товари