Всі категорії
Додати товар

Набір для зимової риболовлі № 4 (чотири зимові вудки з ліскою) + подарунок поплавці та блешні

515 грн
Опис

Набір рибалки для зимової риболовлі №4, в який входять чотири різні вудки для
зимової риболовлі з ліскою - знахідка для любителів зимової риболовлі.

У складі набору входить:

1. Вудка бортова телескопічна 52см - універсальна - призначена для зимової риболовлі або для лову риби з човна. М'яка неопренова ручка не ковзає в руці і не холодить руку в холодну пору. Є катушкотримач 5,5 см. Довжина вудки у зібраному вигляді 32 см, у розкладеному вигляді - 52см. Вага лише 45 грам.

2. Інерційна котушка для бортової вудки MD-801- призначена для літніх та зимових вудок при лові у виска. На котушці встановлено металевий важіль. При його натисканні у котушки вільний хід в обидві сторони. У вільному положенні важеля в один бік спрацьовує тріскачка, в іншу стоп. Розмір котушки 45мм х 20мм. Місткість шпулі 0.17мм/50м. Передатне відношення: 1:1. Вага 65 грам. Металевий корпуси стійкий до деформації, з антикорозійним покриттям. Шпуля виготовлена із зносостійкого пластику на основі поліестеру.

3. Лісочка зимова для бортової вудки ICE POVER LINE 0,18мм, довжина 30м, прозора, розривне навантаження 3,52 кг - 1шт.

4. Вудка зимова Техно - діаметр котушки 75 мм, комплектується хлистом та підставкою, ручка пластикова. Матеріал виготовлення - стійкий до холоду пластик, що залишається міцним за низьких температур. Продумані технологічні рішення роблять цю вудку надійною, ударостійкою та довговічною.

5. Вудка зимова Техно -- діаметр котушки 55 мм, комплектується хлистиком та підставкою., ручка неопренова. Матеріал виготовлення - стійкий до холоду пластик, що залишається міцним за низьких температур. Продумані технологічні рішення роблять цю вудку надійною, ударостійкою та довговічною.

6. Лісочка зимова для вудки Техно 75 і Техно 55- Trabucco 0,14мм, довжина 30м, прозора, розривне навантаження 2,8 кг - 2шт.

7. Вудка "балалайка" (довжина 6,5 см) з хлистом з полікарбонату і запасним хлистом, з ніжкою - 1шт. Це найпоширеніша вудка серед зимових рибалок, яка найчастіше застосовується для лову на блешню з мотилем або без нього. Котушка закритого типу не пропускає вологу всередину і запобігає обмерзанню приладу. Призначена для лову на невеликій глибині (до 5 метрів);

8. Ліска зимова YO-ZURI 0,12мм, 30м, розривне навантаження 2,3 кг - 1шт

ПОДАРУНОК! Поплавці в асортименті - 3шт+ блешні в асортименті - 3шт.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Вид:
Набори шарнірно-губцевих інструментів
Тип:
Набори біт
Сезон:
Зима

Схожі товари