Всі категорії
Додати товар

Моточерепаха мотозахист scoyco розмір l-xxl

3900 грн
Опис

Матеріал: поліестер (PL), пластик, сітчаста тканина.
Розмір: L-XXL (RUS-46-52).
Колір: чорний.
Призначення: для захисту тіла мотоцикліста від травм.

Підшукуєте екіпірування, яке забезпечить вашому тілу максимально можливий захист під час їзди на мотоциклі? Один з кращих варіантів для цього – мотоочерепаха мотозахист SCOYCO.

Призначення
Мотозахист, що часто іменується «черепахою», є одним з елементів захисного екіпірування мотоцикліста і вважається не менш важливим, ніж шолом. Надійно прикриваючи груди, плечі та спину користувача, вона запобігає травмам, які той може отримати при падінні з мотоцикла. При цьому вона абсолютно не обмежує рухів та, відповідно, не заважає виконувати маневри. Спочатку призначена для професійних спортсменів, мотоочерепаха SCOYCO довела свою ефективність та завоювала популярність серед любителів їзди на мотоциклі.

Опис
Основою черепахи служить міцний сітчастий матеріал з поліестеру, який поєднує в собі легкість, міцність та здатність пропускати повітря. На основі закріплені захисні елементи – окремі пластини, що повторюють контури частини тіла, яку вони прикривають. Сполучені між собою за допомогою ременів із міцного поліестеру, вони утворюють своєрідні обладунки, що покривають весь торс (груди, спина, плечі) та руки. Для виготовлення пластин використовується ударостійкий пластик, з підкладкою із щільного спіненого поліуретану. За рахунок такого рішення мотозахист відмінно амортизує та гасить енергію удару, залишаючи користувача неушкодженим.

Переваги:

Завдяки високій якості виготовлення та матеріалам преміум-класу захист відрізняється функціональністю та довговічністю.
Регулювальні механізми на фіксуючих ременях дозволяють підігнати захист точно по фігурі.
Може використовуватися і новачками, і досвідченими мотоциклістами для будь-яких заїздів, аж до рівня змагання.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари