Всі категорії
Додати товар

Кодовий замок з висувним тросом

200 грн
Опис

Цей відважний замок стане нездоланним бар'єром на шляху зловмисників. Зачепіть трос за річ, яку хочете вберегти, виставте 3-значний код і замкніть. Ваше майно буде в цілковитій безпеці.
Універсальний кодовий тросовий замок
Даний девайс надійно закриє чемодан, поштовий ящик, рюкзак, заблокує колеса, дозволить скріпити кілька предметів в єдине, або ж запобіжить викраденню велосипеда. Щоб зняти замок, будуть потрібні титанічні зусилля - навряд чи у злодіїв буде на це час. Тросовий замок з кодом можна завжди взяти з собою. Даний аксесуар:
легкий;
маленький;
міцний;
надійний.
Виріб округлої форми запросто поміститься в кишеню рюкзака і дамську сумку. Довгий трос (70 см) дозволяє створити блокування речей різного розміру. Його практично неможливо перекусити звичайними кусачками і плоскогубцями. Корпус виробу виконаний з ударостійкого полімеру.
Встановіть на замок навісний тросовий пароль, який буде відомий тільки вам (спочатку варто код «000»). При бажанні, код завжди можна змінити.
Як змінити код?
Вдавіть голівку троса в отвір, звідки виходить трос. Поставте потрібне числове значення. Підніміть голівку троса. Код встановлено.
Використовуйте цей замок тросовий універсальний і будьте впевнені в безпеці особистих речей.
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Найменування
висувний замок
Колір
чорний
Матеріал
абс-пластик, сталевий трос
Розмір
7 х 5.8 х 2.2 см
Довжина телескопічного троса
70 см
Діаметр троса
0.2 см
Вага
58 г

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize