Всі категорії
Додати товар

Лижний шолом і окуляри odoland — спортивний шолом і окуляри — протиударне та...

2500 грн -5% 2375 грн
Опис

залишився один розмір S

Про цю статтю

- Повний комплект лижного шолома та окулярів: Наш лижний шолом зі знімними окулярами необхідний кожному шанувальнику зимових видів спорту. Цей комплект забезпечує повний захист вашої голови. Ви отримаєте масу задоволення від катання на лижах, ковзанах, сноуборді або інших зимових видах спорту.
- Комплексний захист: шолом і окуляри виготовлені з високоякісного матеріалу. Шолом стійкий до ударів і проникнення. Шолом і окуляри залишаються на місці й ефективно захищають голову від травм.
- Міцна та зручна конструкція: цей шолом має 12 вентиляційних отворів, що забезпечують чудову вентиляцію. Крім зменшення запотівання, система вентиляції Flow Tech цих окулярів також оптимізує потік повітря всередині лінзи. Продумані вентиляційні отвори захистять вас від крижаного вітру та помутніння зору. Шолом і окуляри підійшли ідеально!
- М'який і зручний: шолом має знімну підкладку, знімний навушник і м'який захист підборіддя, яка зігріє вас. Окуляри також мають легко регульований ремінець. Ви можете відрегулювати ремінці для ідеальної посадки та оптимального комфорту. Обидва ремінці легко регулюються, надягаються і знімаються. Вони легкі, ви менше відчуватимете тиск на голову.
- Чудово підходить для всіх зимових видів спорту: до комплекту постачання входить сумка для перенесення шолома, тому ви можете взяти його куди завгодно! Кожен шанувальник зимових видів спорту має мати лижний шолом Odoland з привабливими захисними окулярами. Це не тільки для катання на лижах. Ви отримаєте ефективний захист і оптимальний комфорт незалежно від того, чи катаєтеся ви на лижах, ковзанах, сноуборді чи займаєте

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для жінок Для чоловіків
Стать:
Унісекс

Схожі товари