Всі категорії
Додати товар

Гантелі набірні

999 грн -10% 900 грн
Опис

Гантелі набірні Monocrystal композитні в пластиці – чудовий атлетичний снаряд, що дозволяє вам займатися в домашніх умовах. Пристрій дозволить Вам швидко виконати її складання та підібрати належне навантаження для різних вправ. Гриф сидить у руці зручно, не ковзає з-за насічки на поверхні рукояті. Млинці надійно фіксуються за допомогою затискача-гайки.

Завдяки пластиковій оболонці диски гантелі не зіпсують покриття для підлоги, або стіну при падінні. Пластик при падінні не тріскається і не дряпає підлогу! Під час тренування не гримлять без запаху. Гантелі є простим і дуже ефективним засобом для нарощування м’язової маси та зміцнення всього організму.

Виробник – вітчизняний бренд «Monocrystal», що випускає продукцію високої якості за доступною ціною. Надається гарантія якості 12 міс.

Комплект поставки:

Гриф металевий з різьбленням – 2 шт.,
Фіксуюча гайка – 4 шт.,
Диск: 2 кг – 16 шт.

Єдиний виробник електричних інфрачервоних плівкових нагрівальних елементів та систем Тепла підлога в Україні, країнах Європи та СНД з досвідом виробництва, продажу, гарантійного та післягарантійного обслуговування понад 15 років

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Продавець
kyivsava
kyivsava
Київ
Була