Всі категорії
Додати товар

Гантель powerplay 4125 вінілова 2 кг чорна

470 грн
Опис

Призначення: для занять фітнесом удома і в тренажерному залі. Опис: - Гантелі - незамінні снаряди для тренування м'язового каркаса людини. Ідеальний розігрів - наші гантелі чудово підходять для розминки і загальних вправ, щоб змусити ваші м'язи розігрітися. - Чудово підходять для тренувань верхньої частини тіла, допомагають розвивати дельтовидні, грудні м'язи, трицепси і біцепси. Гантелі також прекрасно підходять для збільшення витривалості. - Используются в фитнесе, бодибилдинге, функциональном тренинге (в том числе CrossFit), лечебной физкультуре. Прекрасно подходят для интенсивных тренировок, таких как ходьба, бег трусцой, аэробика и тому подобное.
- Стальная гантель с красочным виниловым внешним покрытием из поливинилхлорида для крепкого, нескользящего сцепления.
- В отличие от обычных гантелей, они идеально подходят для тренировок в домашних условиях, поскольку не царапают пол и минимизируют шум от столкновения с ним. Поверхность гантели чрезвычайно износостойкая и легко моется.
- Також ці снаряди приємні на дотик, не холодні в долонях і виконані в яскравій кольоровій гамі. - Гідний подарунок для всіх любителів фітнесу, від новачків до літніх людей.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари