Всі категорії
Додати товар

Шведська стінка пересувна universalwoodwhite універсальна поперечина з екологічно...

12600 грн
Опис

Шведська стінка пересувна UniversalWoodWhite універсальна, поперечина з
екологічно чистої липи або ясеня, має посилену конструкцію

Дана модель тренажера може встановлюватися на будь-якій рівній поверхні, не
вимагаючи кріплення «підлога-стелі» або до стіни. Стійка снаряда виконана із
труби посиленого перерізу 50*50

##

Шведська стінка виготовляеться на замовлення, термін виготовлення
уточнюйте, передоплата 10% від суми замовлення

Безкоштовна доставка Новою Поштою по Україні на вантажне відділення,
адресна доставка 100 грн

##



Головною особливістю тренажера є те, що він може встановлюватися на будь-якій рівній поверхні, не вимагаючи кріплення до стіни або врозпор "підлога-стеля". Цей спортивний комплекс ідеально підійде для тих, хто цінує натуральні матеріали і бажає завжди бути в хорошій фізичній формі.

##



Сходи і основа даного тренажера виготовлені з труби посиленого перерізу (50*50 мм) з 8-ма дерев'яними перекладинами, що дозволяє займатися на ньому зі збільшеними навантаженнями: як початківцям, так і вже підготовленим спортсменам. Максимально допустима вага займається - до 130 кг.


Тренажер укомплектований жорстко закріпленим турником із підсилювачами та знімними брусами, які можуть використовуватися для вправ на прокачування преса. Кріплення підставки під штангу на стійках виконано з потужної скоби, яка надійно фіксує підставку в заданому місці.


Три місця встановлення кріплення до стійки на різній висоті дають можливість виконувати жим штанги лежачи горизонтальний, жим штанги головою під різними кутами, вправи для м'язів біцепса і трицепса, а також присідань зі штангою. При цьому вага штанги може досягати 200 кг. Установка та кріплення елементів до стійок, а також пастки для грифа роблять заняття зі штангою безпечними.


Спортивний комплекс має знімну лаву, яку можна встановлювати в похилому та горизонтальному положенні. При виконанні жиму головою нагору можна зайняти зручне фіксоване положення, використовуючи упор під сідниці. Також Ви можете відрегулювати кут нахилу лави та положення 4 валиків, які призначені для фіксації ніг та сідниць при виконанні вправ зі штангою вгору головою.


Знімні бруси мають посилену конструкцію, що не дозволяє їм прогинатися під час тренувань. Ергономічна спинка збільшеного розміру та підлокітники виконані з поліуретану, що робить заняття більш комфортними. Бруси також мають ручки з ПВХ-матеріалу, а значить руки, що займається, не ковзатимуть при виконанні вправ.


Завдяки унікальній конструкції тренажера "Universal Wood", яка не вимагає стаціонарного кріплення в певному місці, Ви можете використовувати його цілий рік: взимку вдома, влітку на дачі. І незалежно від пори року та погодних умов підтримувати себе у добрій фізичній формі. Тренажер легко розбирається та збирається, займаючи мінімум місця при транспортуванні. А компактні розміри тренажера у зібраному вигляді дозволяють встановлювати його у малогабаритних квартирах та інших невеликих приміщеннях.


Спортивний тренажер "Universal Wood" виготовляється в чорному та білому кольорах. Спорткомплекс доступний для замовлення в двох розмірах: з висотою шведської стінки 2,5 м або 2,35 м (необхідну висоту уточнюйте при оформленні замовлення).


Вся продукція відповідає високим стандартам якості та санітарно-гігієнічним нормам (сертифікат ТУУ 36.1-21940919-001:2004 зі зм. №№1,2,3 та висновком за результатами професійної експертизи №12.2-18-1/26211 .).



Технічні характеристики:

висота шведських сходів:
- загальна: 2500 мм або 2350 мм (необхідний розмір уточнюйте під час оформлення замовлення)

- до турніку: 2400 мм

ширина:
- шведських сходів: 700 мм

- турнік (широкий хват): 1100 мм

габаритні розміри опорного елемента:
- ширина: 1200 мм

- Глибина: 1000 мм.

Максимальна вага користувача: 130 кг.

Максимальна вага штанги: 200 кг.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
sportcompany
SportCompany
Київ
64% виконаних замовлень
Був

Схожі товари