Всі категорії
Додати товар

Шведська стінка посилена пересувна до 130 кг з дерев'яними перекладинами з екологічно...

13860 грн
Опис

Шведська стінка UniversalProWoodBlack посилена пересувна до 130 кг з
дерев'яними перекладинами з екологічно ясена та липи

Стійка спорткомплексу виконана з труби посиленого перерізу: 50*50 мм з 8-ма
дерев'яними перекладинами. Додаткові страхувальні пастки для грифа роблять
заняття безпечними.

Шведська стінка виготовляеться на замовлення, термін виготовлення
уточнюйте, передоплата 10% від суми замовлення

Безкоштовна доставка Новою Поштою по Україні на вантажне відділення,
адресна доставка 100 грн



Модель тренажера "Universal Pro Wood Black", крім всіх переваг моделі "Universal Pro Wood Black", оснащена дерев'яними перекладинами шведської стінки - для тих, хто віддає перевагу дереву, як екологічно чистий, приємний для спорту матеріал. Дерево тепліше металу, а це важливо для занять у холодну пору року.

У спорткомплексі всі навісні елементи встановлюються на металеві стійки, а отже тренажер підходить для максимально широкого спектру вправ. При цьому, як завжди в цій лінійці, не потрібне встановлення спортивного комплексу кріпленням до стіни або враспор "підлога-стеля", а отже - тренажер ідеально вписується в інтер'єр, не впливаючи на зовнішній вигляд стін Вашої квартири.


Стійка спорткомплексу виконана з труби посиленого перерізу: 50*50 мм з 8-ма дерев'яними перекладинами. Укомплектована жорстко привареним турником та знімними брусами, які можуть використовуватись для вправ на прокачування преса.
Додаткові страхувальні пастки для грифа роблять заняття безпечними. Кріплення підставки під штангу на стійках виконано з потужної скоби, яка надійно фіксує підставку в заданому місці. Три місця встановлення кріплення до стійки на різній висоті дають можливість робити жим горизонтальний і жим головою вгору в двох положеннях.


Поперечини шведських сходів виготовлені з екологічно чистого ясеня або липи, що робить заняття на шведських сходах більш комфортним. Овальне перетин перекладин не дозволяє їм прокручуватися під час занять навіть при підвищених навантаженнях.

Жорстко закріплений турнік із підсилювачами дозволяє виконувати підтягування широким та вузьким хватом, а додаткові ручки - підтягуватися широким та вузьким паралельним хватом. Ручки виготовлені із ПВХ-матеріалу та не дають ковзати рукам під час виконання вправ.


Особливістю даного тренажера є знімні елементи кріплення брусів та лавки. Це спеціальні пастки, які встановлюються на стійці тренажера, що дає можливість виконувати вправи, не пошкоджуючи дерев'яні перекладини, та використовувати при цьому додаткові ваги. Також ці пастки можуть встановлюватися на різній висоті, значно розширюючи перелік вправ на цьому тренажері.


Тренажер має знімну лаву, яку можна встановлювати в похилому та горизонтальному положенні. Така лавка дає можливість при різних установках виконувати вправи для преса, жиму зі штангою в горизонтальному положенні, жиму вгору головою під різними кутами.

Завдяки застосуванню поліуретану для м'яких частин лавки та брусів ці деталі витримують підвищені навантаження, не змінюючи своїх характеристик весь термін служби тренажера. Це дозволяє використовувати тренажер не лише вдома, а й у спортивних залах.


Для вправи жим штанги вгору головою для зручності використовується спеціальний знімний упор під сідниці. Також регулюється кут нахилу лави. Для вправ преса на лаву встановлюються додаткові верхні валики, а нижні валики, що кріпляться до лави, мають можливість регулюватися по висоті, дозволяючи людям різного зросту підібрати максимально зручне положення для ніг.


Кріплення для штанги також закріплюються на стійках конструкції і мають можливість встановлюватися на різній висоті для виконання вправ жима штанги лежачи горизонтальний, жим штанги головою під різними кутами, вправи для м'язів біцепса і трицепса, а також присідань зі штангою.

При цьому вага штанги може досягати 200 кг. Установка та кріплення елементів до стійк роблять заня

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
sportcompany
SportCompany
Київ
64% виконаних замовлень
Був

Схожі товари