Всі категорії
Додати товар

Масажер для спини maxxmee,німеччина.

800 грн
Опис

👉🛍При замовленні трьох лотів з моєї сторінки Шафи,діє ВЕСНЯНА АКЦІЯ!!! Лот меншою вартістю , до 200грн, йде в подарунок до вашого замовлення.

Продам масажер для спини.
👉Біль у хребті – це мука для кожного з нас.
Пристрій допомагає полегшити хронічні болі в спині та виправити поставу: профілактичний догляд за нижньою частиною спини та підтримка тіла.
Полегшує діяльність, пов'язану з тривалим використанням комп'ютера, сидінням протягом дня або фізичною активністю.
👉Виготовлений з високоякісного АБС-пластику, екологічно чистого, міцного, стійкого до тиску.
Багатофункціональність: цей масажер для спини можна використовувати сидячи або лежачи у вітальні, офісі, тренажерному залі, автомобілі тощо.
☝️ Рекомендований час використання — 5–15 хвилин , 2–3 рази на день. Розтяжка часу та сил залежить насамперед від особистих можливостей.
👉Лежачи і сидячи, дозвольте талії повернутися до нормального фізіологічного вигину.
👉Пристрій має 3 рівні висоти:
6 CM – підходить для користувачів-початківців. Достатньо зігнути ноги в колінах і розташувати руки вздовж тулуба. Ця позиція забезпечує найменшу розтяжку, і її найлегше виконувати спочатку.
👉9 CM – Цей рівень призначений для середньо просунутих користувачів. Достатньо завести руки за голову і розташувати плечі якомога ближче до підлоги, щоб надати додаткову розтяжку.
👉11 CM – Третій рівень – рівень для найпоширеніших користувачів
Просто відрегулюйте кут на три рівні на свій смак і полежіть на ньому кілька хвилин. Вбудовані точкові та магнітні точки також масажують спину. Завдяки м'якому набивці ваш хребет захищений та м'яко лежить.
Навіть коли ви сидите, задня перемичка MAXXMEE ідеально підходить для нагадування про вашу пряму поставу. Просто ідеал після довгого робочого дня.
👉Вага до 500гр.
Продається без коробки.Стан нового.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?