Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Сток! тренажер для штанного преса queath ems

1040 грн
Опис

Є ПОТЕРТОСТІ ТА ПОРВАНА КОРОБКА!

- Тренажер м'язів живота EMS і тренажер м'язів рук: EMS — це абревіатура, що позначає стимуляцію м'язів масажером. Це технологія здорового фітнес-обладнання, яка стимулює рух м'язів. І цей пристрій може допомогти вам скинути жир, наростити м'язову масу та сформувати фігуру дуже швидко та легко. Підходить для більшості людей, як-от люди, схильні до ожиріння, домогосподарки, спортивні фанати, білі комірці.
- Посилений тренажер для черевного преса: 6 режимів забезпечують різну частоту пульсу та режими пульсу для різних частин тіла. Кожна програма має 9 рівнів інтенсивності для задоволення будь-яких потреб у нарощуванні м'язової маси. Ви можете легко вибрати режим і інтенсивність, просто натискаючи кнопки на основному пристрої.
- Світлодіодний дисплей і USB-зарядка: покращений тренажер для черевного преса EMS обладнаний світлодіодним екраном. Режим і інтенсивність зображаються на світлодіодному екрані, що спрощує використання. Літій-іонний акумулятор, вбудований у тренажер EMS, забезпечує безпечне та швидке заряджання. Просто під'єднайте кабель для передавання даних Android для заряджання в будь-який час. Більше жодних сухих батарейок. Зручніший у використанні.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий