Всі категорії
Додати товар

Решітка для гриля maestro mr-1002 з високим бортом 25х30см

325 грн -8% 299 грн
Опис

Решітка для гриля Maestro MR-1002 незамінна помічниця для приготування їжі на відкритому повітрі. Прути даної решітки виготовлені з нержавіючої сталі, і покриті антипригарним покриттям.
Дуже зручна конструкція даної решітки дозволить зручно закріпити її на мангалі або ж жаровні. У решітки для гриля Maestro MR-1002 приголомшливе міцне обтискне кільце, за допомогою якого Ви надійно зможете фіксувати решітку.
Решітка гриль Maestro MR-1002 підходить для приготування абсолютно різних продуктів і, звісно ж, дає змогу готувати мінімальні порції, а також завдяки спеціальній формі плетіння сталевих прутів, додасть обсмаженій їжі чудового апетитного вигляду.

Переваги:

- Конструкція решітки забезпечує стійке положення на мангалі
- Антипригарне покриття, не дає можливості прилипати до прутів
- Зручна ручка допомагає легко перевертати решітку, не обпалюючи рук
- Регульована висота решітки, зручна для використання різних продуктів

Характеристики:
Тип: решітка гриль
Матеріал решітки: нержавіюча сталь
Матеріал ручки: дерево
Розміри робочої поверхні: 25х30см
Колір решітки: чорний
Колір ручки: коричневий
Виробник: Maestro

Комплектація:
Заводська упаковка
Решітка-гриль

ART_MR-1002

Наші переваги:
Ми завжди перевіряємо товар перед відправкою. Всі товари поставляються перевіреними постачальниками які так само стежать за якістю.
Наша компанія дотримується не тільки закон України, а й людські відносини, при виникненні суперечок і претензій з боку покупця, наша компанія вирішить проблему в найкоротші терміни.
При замовленні на нашому сайті ми не вимагаємо передоплату за товар або за доставку. Оплата відбувається під час отримання на пошті.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize