доставка по харкову, кур'єром +50 грн.
доставка по Україні(нова пошта),(делівері),(intime),(автолюкс),(можливий ваш
варіант).
Тріска для копчення букова
Опис
Важливість вибору правильної тріски для копчення
Багато люблять копчені страви, бо така їжа відрізняється неймовірно приємним
ароматом і вражаючими смаковими якостями. При копченні дуже важливе значення
має тріска. Якщо вона зроблена з малопридатних для коптильні порід дерев, то
така щепа не дасть готовому блюду потрібний аромат і смакові якості. Хороша
тріска повинна володіти наступними характеристиками:
1) бути достатньо щільною
2) давати чистий дим
3) довго горіти
Саме така *тріска для копчення* представлена на нашому сайті.
Тріска для копчення букова
Для гарячого копчення продуктів відмінно підходить тріска з бука. Саме така
тріска має малий витрата і при цьому здатна дати чистий дим. Краще всього на
букової трісках готувати м'ясні страви. М'яса буковий аромат дає неповторні
смакові нотки, які сплутати ні з чим не можливо. Буковий дим добре вбирається
у м'ясні волокна, насичуючи собою весь шматок мису. Навіть в середині шматка
буде відчуватися легкий думний аромат. Крім м'яса, ще на букової трісках
готують різні види сирів і рибу. Все це завдяки буковому диму набуває
приголомшливий смак, який так люблять шанувальники гарячого копчення. Треба
сказати, що на букової трісках страви виходять гарними на вигляд. У них
з'являється приємний для ока золотистий відтінок, який посилює апетит.
З чого виготовляється букова тріска
Букова тріска проводиться з сто відсоткового натурального бука. Така деревина
відрізняється хорошою щільністю, тому горить вона довго, виділяючи багато
чистого і смачно пахне диму. Виготовляється дана тріска без будь-яких
сторонніх добавок, тому це натуральний природний матеріал, який здоров'ю
людини шкоди заподіяти не здатний. Підійде ця тріска для будь коптильні, вона
упакована в красиву паперову упаковку. Зберігатися тріска може довго, без
втрати своїх якостей. Всі *тріски букові* дають хороший дим. Варто обов'язково
*купити тріски для копчення*, щоб потім насолоджуватися смачними копченими
стравами, з неповторними ароматами.
Характеристики
Порода дерева бук,вільха.