Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Набір інструментів для виживання 17 у 1 survival камуфляж military

1300 грн -4% 1259 грн
Опис

Комплект для аварійного виживання 17 в 1 Набор для першої допомоги на відкритому повітрі, інструменти для виживання і пригод, лижні прогулянки, піщі прогулянки, їзда на велосипеді, полювання, бажання до стихійних лих. Набір містить в собі: огниво, консервний ніж, тактичний ніж, компас, лінійка, відкривка, 4-позиційний ключ, гайковий ключ, пільний диск, допоміжна індікація напрямку, 2-позиційний ключ і держтель бруску, свисток, брослет паракорд, термічна ковдра, карабін, портативний мінімний підсвіток,

. Все це виконано з сталі. Огниво зроблено з магнію і заліза, 5000-1200 разів для розпалювання вогню. Просто проведіть ударний стрижнем вниз по блоку, щоб створити іскри і розпалити вогонь. Ліхтарик з 3 режимами, режим SOS може надсилати повідомлення SOS автоматично. Діапазон освітлення можна відрегулювати.

17 інструментів. Великий ніж - невід'ємна частина будь-якого набору по виживанню. Полусеррейторна заточка. Надійний замок Liner Lock. Підпружене лезо. Доп. лезо для обрізки проводів/ гілок. Клипса.

Стан: Новий
Колір:
  • Гірчичний
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize