Всі категорії
Додати товар

Повербанк 10000mah

750 грн
Опис

Power Bank Hoco J72 Easy travel 10000 mAh – це портативний зарядний пристрій високої якості. Модель має компактні розміри, його невелика товщина забезпечить комфорт у повсякденному використанні.
Опис Power Bank Hoco J72 Easy travel 10000 mAh
До того ж практичною конструкцією пристрою передбачена можливість фіксації на нього шнурка або ремінця. Корпус аксесуара виготовлений з надійного поєднання вогнетривкого полікарбонату та ABS пластику, виконаний із заокругленими ребрами. Задня панель і більша частина передньої мають оригінально реалізовану текстуровану поверхню, яка забезпечить приємні тактильні відчуття користувачеві та надає аксесуару привабливого зовнішнього вигляду.
На одній з бічних панелей повербанка розташована кнопка, що активує, що знаходяться в торці, індикатори LED, які допоможуть визначити його рівень заряду. У торці також знаходяться два USB порти для зарядки сторонніх гаджетів і роз'єм Type-C, призначений для зарядки самого пристрою, для чого є і розташований на бічній панелі роз'єм Micro-USB. Максимальна сила вихідного струму – 2А. Місткість вбудованого літій-полімерного акумулятора становить 10000mAh.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
maks23892
maks23892
Одеса
33% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?