Всі категорії
Додати товар

Наручний компас tsc-3 k9

470 грн
Опис

Модель компаса TSC-3 ґрунтується на класичному типі компасів Адріанова. Компас кріпиться на руку, як годинник, за допомогою ремінця із застібкою. Що дуже зручно – компас завжди готовий до роботи, його не потрібно звідкись витягувати.

Шкала компасу TSC-3 зроблена докладною, з точністю до градуса. Спеціальний затискач-арретир стопорить стрілку, що забезпечує рівне положення стрілки під час руху.

Визначення азимуту за допомогою TSC-3 дуже легке. Верхня частина кришки компаса зроблена обертається, із закріпленими на ній спеціальними візирними пристроями, що нагадують прицільні. Поєднуємо стрілку з відміткою нуль, і, дивлячись через виступ з прорізом, крутимо диск, знаходимо об'єкт очима, і фіксуємо стрілку. Готово, ми впізнали азимут об'єкта.

Інша важлива особливість – фотолюмінофор, нанесений на північний кінчик магнітної стрілки та покажчики для відліків та поділу. Азімут ми, звичайно, вночі не визначимо, але ми завжди можемо дізнатися, де знаходиться північ, і маємо можливість визначення приблизного напрямку руху.

Компас виконаний в класичному стилі, з використанням металу, пластику, шкіряний ремінець.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари