Всі категорії
Додати товар

Туристична сонячна панель 10вт зарядний пристрій для телефону на сонці

900 грн
Опис

Потужність: 10Вт.

5В-1,2А

Вихідний інтерфейс: гніздо USB та кабель mini USB.

Ефективність перетворення сонячної енергії: 19,5%.

Вага: 250 грам.

Матеріал: АБС-пластик, шкірозамінник.

Розміри у складеному стані: 155x90x25 мм.
Розміри у робочому стані:
550×155×5 мм.

Усі любителі туризму, подорожей та активного відпочинку на природі, які не хочуть розлучатися зі своїми девайсами, повинні мати у своєму арсеналі портативний зарядний пристрій на сонячних батареях.

Сонячна батарея складається із п'яти сонячних панелей. Вона використовується для перетворення сонячної енергії на постійний електричний струм. Призначена для заряджання мобільних телефонів, PSP, MP3, MP4 та інших цифрових пристроїв.

Зарядка на сонячних батареях легка і портативна, має оригінальний складний дизайн у вигляді гаманця, невелика вага - всього 250 грам. Пристрій легко поміститися у вашій спортивній сумці або рюкзаку. Під час походу - Ви можете повісити її на рюкзак, і поки Ви будете йти - вона заряджатиме ваш телефон.

У сонячній батареї передбачено два виходи для заряджання пристроїв – стандартний USB порт та вбудований кабель mini USB. Її робочий елемент – 5 міцних кремнієвих пластин, які досить складно подряпати. Додатковий захист забезпечує шкірозамінник, на якому закріплені пластини сонячної батареї, у складеному стані заряджання на сонячній батареї не боїться випадкових падінь. Ви можете легко взяти цей сонячний зарядний пристрій для телефону з собою в похід, пікнік або подорож, або скористатися ним у разі дефіциту розеток.

Для роботи необхідно повністю розкласти сонячну батарею. Біля USB виходів для заряджання є червоний індикатор, який сигналізує про достатню кількість світла для сонячної батареї.

Портативна сонячна батарея для туризму призначена для одночасного заряджання лише одного пристрою.
У сонячній батареї відсутня вбудований акумулятор - вона не може накопичувати в собі енергію, а лише заряджає в реальному часі від сонця.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари