Всі категорії
Додати товар

Кемпінгова лампа з вбудованим акумулятором та сонячною зарядкою tcl tc36, комплект зі...

1800 грн
Опис

- Світлодіодне освітлення високої яскравості, перемикання 4 температурних режимів кольорів: цей світлодіодний ліхтар має яскраве світло до 800 люмен.
- Перезаряджається USB, функція Power Bank, індикація рівня заряду батареї: вбудована акумуляторна батарея ємністю 4800 мАг, тому ви можете заряджати її неодноразово за допомогою зарядного кабелю USB Type-C (у комплекті). Він також має роз'єм USB, який можна використовувати як мобільний блок живлення (павербанк) для зарядки мобільних телефонів та інших пристроїв. Сині лампочки зникають одна за одною залежно від рівня заряду батареї, і кожна вказує приблизно на 25% заряду. Ви можете чітко бачити залишок заряду батареї, тому вам не доведеться турбуватися про те, що ліхтар розрядиться.
- Час роботи ліхтаря на максимальному рівні яскравості приблизно 5 годин. При мінімальному освітлення акумулятора вистачить на добу. Для повного заряду потрібно 5-7 год.
- Ударостійкий до 1м, водонепроникний (захист від бризків) , пилонепроникний, міцний: міцний корпус світлодіодного ліхтаря виготовлено з ударостійкого ABS пластику, тому він стійкий до ударів. Водонепроникний за стандартом IPХ6, тому ви можете впевнено використовувати його, навіть якщо потрапите під раптовий дощ або вітер. Цей надзвичайно міцний ліхтар ідеально підходить для активного відпочинку.
- Простий у користуванні, підходить для багатьох випадків. Цей світлодіодний ліхтар можна використовувати як окрему підставку, підвішувати або підвішувати на шнурку, і ви можете вільно використовувати обидві руки під час освітлення, що робить його придатним для різних сцен, наприклад огляд автомобіля.
- Розміри ліхтаря: 83*83*30мм. Вага - 170г.
- В набір входить також футляр чорного матового кольору для зберігання ліхтаря розміром 10*10см на замку. Його можна використовувати також для зберігання різних дрібних речей. Також у комплекті є зручний карабін, який можна використовувати для підвішування ліхтаря чи закріпленні його, наприклад, на рюкзаку, штанах і т.д.
- Зручний штатив довжиною 113см. Його можна встановлювати за допомогою спеціального кріплення до стола чи іншої горизонтальної поверхні товщиною не більше, ніж 45мм. Також є окремий кіл із загостренням, який знадобиться під час кемпінгу для закріплення штатива у землі. Штатив складається з трьох однакових частин, тому в складеному вигляді його зручно транспортувати. На ньому є два спеціальні гачки-вішалки, на котрих можна підвісити ліхтар, а також інші речі. До речі, в комплекті передбачена також сумочка-чохол для зберігання штатива.
- Комплектація: лампа ТС36, кабель для заряджання, футляр, карабін, штатив 113см, кріплення на стіл, кіл для встановлення штатива, сумка-чохол для штатива.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари