Всі категорії
Додати товар

Набір інструментів туристичний набір для виживання

450 грн
Опис

Багатофункціональний набір для виживання — це подарунок не тільки для
завзятого туриста, але й для справжнього чоловіка, який звик розв'язувати
проблеми сам!

Опис

У компактному наборі інструментів 9 в 1 зібрано все найнеобхідніше. Він
складається з карти виживання, кресалу з кресалом на шнурку, сигнального
свистка, компаса, дротової пили, діодного ліхтарика, ручки, викидного ножа та
портативного брелока-ліхтарика. Якісний набір інструментів туристичний здатний
розв'язати безліч непередбачених ситуацій, які виникають не тільки
у походах, але й під час пікніків на природі із сім'єю або друзями,
автомобільних поїздках і подорожах. А тепер забудемо про переваги та потреби
кожного складника із супердоброго набору для мандрівника

Особливості набору

1. Якісний і яскравий світлодіодний ліхтарик, що допомагає не тільки освітити шлях уночі, але й створити додаткове освітлення в будь-якій ситуації. Відомо, що лід-лампочки слугують довгі роки. Живиться ліхтарик від батарейки АА. Внимание! Батарейка до комплекту не входить!

2. Викидний компактний ніж. Варто зазначити, що лезо ножа міцне та важке, не бовтається, тому за допомогою такого інструменту Ви легко загострете палиці, зробите зарубки та знайдете йому ще безліч застосувань.

3. Також до універсального набору інструментів для виживання входить класичний компас із кришкою, який простий у використанні та завжди допоможе знайти дорогу або визначити сторони світла.

4. Родзинкою практичного набору для мандрівника є надміцна ручка, що має твердосплавний наконечник. Цим наконечником, виготовленим із вольфрамової сталі, Ви легко розіб'єте скло вікна в аварійній ситуації.

5. Надійну дротяну пилу Ви зможете використовувати для різання гілок, пластику, гуми та навіть м'яких металів.

6. Мультитул-кредитка має компактні розміри. Вона легко поміститься всередині гаманця або кишені та в будь-який момент прийде на допомогу в найнесподіваніших ситуаціях, адже має аж 11 функцій. Нею можна відкривати консерви, пляшки, вона також має чотирипозиційний ключ, двопозиційний вимикач-ключ, допоміжний ключ напрямку, драйвер болт, лезо інструмент, лезо пили, лінійку та навіть отвір для ланцюжка ключів.

7. Точковий мінісвітильник із кільцем для ключів теж напевно знайде своє застосування не тільки під час походів і подорожей, а й у повсякденному житті.

8. Алюмінієвий свисток із гучним звуком завдяки матеріалу, з якого він виготовлений, не буде іржавіти. З ним рятувальна команда знайде Вас швидше, якщо виникне непередбачена ситуація.

9. І нарешті, кресало, виготовлене з магнію та заліза, допоможе створити іскри та розвести вогонь, якщо раптом під рукою не виявилося сірників.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?