Всі категорії
Додати товар

Тичковий ніж-брелок, у формі піки

299 грн
Опис

Виробник: Cold Steel

Кілька примірників у наявності

Пропоную ніж із фіксованим клинком.

Ця модель належить до ножів так званого тичкового типу (push dagger). Це ножі Т-подібної форми, з ручкою, розташованою перпендикулярно клинку. Тому ніж у руці лежить у такий незвичайний спосіб: лезо розміщене між пальців спереду кулака.

Ножі тичкового типу були винайдені та широко використовувалися в епоху золотої лихоманки XIX століття. Зараз у професійних військових вони популярні як «вироби останнього шансу». Завдяки своїм компактним розмірам, ці ножі особливо зручні для прихованого носіння.
Легкий, компактний, надійний, непомітний, до того моменту, коли він Вам знадобиться. На мою думку, це один із найкращих, якщо не найкращий ніж такого типу на цей момент на ринку.

Клинок, стебель і основа колодки виготовлені цілком з одного шматка сталі AUS 8A, що, у поєднанні з товщиною в 4,6 мм, забезпечує конструкції необхідну міцність.

Колодка залита коротким, що демонструє чудові амортизаційні властивості. Також кратон поширюється і на частину стебла, що з'єднує клинок із колодкою (на металевій частині «рукої» так само зняті всі фаски та все максимально «зглажено та заокруглено», а сам «стебель» у перерізі овал, що дає змогу максимально убезпечити пальці під час уколу та різання), текстура колодки забезпечує надійну фіксацію ножа в руці.
Клинок, зі «стаменевим» заточуванням.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари