Всі категорії
Додати товар

Тактичний бінокль delta optical titanium 10x56

15200 грн
Опис

Виробник: Delta Optical
Тип: Біноклі
Кратність наближення: більш 50-ти

Торг

Надійні біноклі Delta Optical
Особливості моделі Titanium 10x56, такі як 10-кратне збільшення та об'єктив 56 мм, дозволяють комфортно вести спостереження як вдень, так і вночі.

Ці біноклі є компромісом між отриманням високого збільшення і широким полем зору. У той самий час він забезпечує високу поверхневу яскравість зображення. Це хороша пропозиція для тих, хто, крім денних спостережень, хотів би ще й помилуватися нічним небом.

10-кратне збільшення
Модель Titanium 10x56 завдяки оснащенню цієї моделі лінзами зі скла ED з дуже низькою дисперсією, що зменшують хроматичні аберації, зображення, що отримується, позбавлене кольорових артефактів, яскраве і різке навіть на краю поля зору.

Наявність елементів зі скла ED можна оцінити, наприклад, під час спостереження за птахами, пейзажем чи місяцем. У таких ситуаціях ми не побачимо небажаних кольорових кордонів на контрастних кордонах. Завдяки дуже великому полю зору, що становить 7,3° і кращому зменшенню оптичних дефектів, таких як кома або астигматизм, ми можемо насолоджуватися чіткими видами нічного неба.

Водонепроникний бінокль
Вірні кольори та яскраве зображення у цих біноклях забезпечуються призмами з високоякісного скла BaK4 та покриттями, що покривають усі оптичні елементи бінокля. Лінзи бінокля виготовлені із високоякісного скла BaK4. Лінзи ED гарантують ідеальну корекцію хроматичних аберацій, тобто ефект розсіювання світла, що виникає через відмінності у відстані фокусування. Коротше кажучи, це призводить до надзвичайно реалістичного та яскравого зображення з природними кольорами. Вся конструкція виконана в системі даху із внутрішньою центральною системою фокусування. Правильно затемнена внутрішня частина трубок запобігає внутрішнім відображенням, а заповнення азотом запобігає випару скла. Крім того, це водонепроникні біноклі, тому ними можна скористатися навіть під дощем.

Ретельно зроблений корпус
Біноклі серії Titanium, як випливає з назви, відрізняються масивною та міцною конструкцією. Це результат використання алюмінієвої конструкції, додатково покритої полімерною оболонкою з шорсткою текстурою.

Завдяки цьому бінокль не вислизне з руки під час спостереження, навіть якщо вона мокра чи жирна. Наглазники мають гумові обідки підвищення комфорту при тривалому спостереженні. Конструкція повністю водонепроникна. Внутрішня частина трубки заповнена азотом, завдяки чому лінзи не запотіють.

КОМПЛЕКТАЦІЯ

- бінокль Delta Optical Titanium 10x56
- Чохол
- ремінець для бінокля
- ремінь для футляра
- очкові кепки
- об'єктивні ковпачки
- серветка для чищення оптики

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?