Всі категорії
Додати товар

Ліхтар на чоло 1850

350 грн
Опис

Ліхтарик налобний Yajia YJ-1850 – багаторежимний освітлювальний прилад для професійних та побутових завдань.

Ліхтарик налобний на акумуляторі дозволить вам виконати будь-які завдання дуже швидко та ефективно. Визволяючи руки, він забезпечує високий рівень освітлення. Зручність та простота експлуатації характерна для пристрою. Хороше освітлення забезпечується LED-лампами , світлодіодні елементи характеризуються відмінною працездатністю та високим ступенем яскравості. Дуже потужний, виконаний в ергономічному дизайні, зручний в експлуатації.

Ресурс служби освітлювального пристрою 50000 годин і це показник кожного кристала – основи LED лампи. Автономність роботи після зарядки становить 20 годин , що характеризує пристрій як високоефективний.

Поворотна головка ліхтаря дозволить вибирати необхідний рівень повороту ліхтарика для зручності виконання певних робіт. Напрямок можна змінити від 0 до 45 градусів .

Пристрій працює у кількох режимах освітлення – дозволять вам індивідуально встановити необхідну яскравість світлового потоку. Корпус пристрою захищений від пилу та вологи, що дозволяє використовувати його у будь-який час роки, у приміщенні або на вулиці. Спеціальний ударостійкий пластик захистить пристрій від механічних пошкоджень, забезпечивши тривалість функціонування ліхтаря.

Зовнішній пристрій має привабливий дизайн, компактні габарити. Кріплення виконане з приємного на дотик матеріалу, що відповідає за зручність та міцність кріплення. На корпусі ліхтаря передбачена кнопка, яка відповідає за увімкнення та вибір режимів роботи пристрою. Застосування ліхтаря має інтуїтивний характер.

Переваги налобного ліхтарика Yajia YJ-1850:

Два режими освітлення
Міцний, надійний корпус;
Висока яскравість свічення;
Зручність використання – налобний тип пристрою;
Потужний акумулятор – до 20 години автономної роботи.
Характеристики налобного ліхтарика Yajia YJ-1850:

Тип ліхтаря: налобний
Тип живлення: акумуляторний
Тип діода: SMD
Матеріал: Пластик
Кількість діодів: 1
Кількість режимів роботи: 2 (100%, 75%)
Живлення вбудований акумулятор 2000mAh
Розміри гол Ø80, L 87, H 68, W 88 мм
Регульований кут нахилу
Волога захист -IPX4
Час роботи: до 10 годин
Час заряду акумулятора: до 4 -6 годин (не більше 10 годин)
Увага! Ліхтар заряджати лише у вимкненому стані.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
chameleon_ua
chameleon_ua
Супер-продавець
88% виконаних замовлень
Був

Схожі товари