Всі категорії
Додати товар

Портативна лед лампа, кемпінговий ліхтар, світло на штатив

1200 грн -42% 700 грн
Опис

Компактна LED лампа має 7 режимів світіння 3200к-4000к-4800к-5600к-6500к, а також режим SOS та RGB (поперемінно вмикаються різні кольори - червоний, синій, жовтий, зелений, оранжевий, фіолетовий). Лампа має спеціальне кріплення для штатива, отож її можна використовувати для фото- та відеозйомки. На задній панелі є пристосування, яке можна використовувати як підніжку для розміщення лампи на горизонтальній поверхні, а також її можна відкрити та підвісити. Вбудований магніт забезпечує ще один варіант кріплення лампи - вона легко буде триматися металевої поверхні (як от, наприклад, холодильника).
Акумулятор вбудований на 3000мАг з довготривалим терміном служби. Заряджається за допомогою кабеля USB type-c.
Лампа має три кнопки керування. Посередині - кнопка вкл/викл, нею ж можна перемикати режими світіння. З двох боків від неї розташовані кнопки + та -. Вони служать для збільшення та зменшення яскравості світла, а в режимі RGB можна буде пришвидшувати та сповільнювати зміну кольорів.
Лампу можна використовувати як в домашніх умовах, так і для кемпінгу, наприклад. Хоч вона має лише 15 LED лампочок, та зі своїми функціями справляється навідмінно. До речі, вона дуже компактна - 8,5*6,6*2,1см, тому її легко носити із собою, а м'який чохол-торбинка додатково захистить ліхтар від подряпин. Варто зазначити, що ліхтар не боїться води та має захист ІР65, тому його можна використовувати в дощову погоду.
Вага лампи приблизно 110г.
На максимальній яскравості ліхтар світить приблизно 4,5год (інформація на основі особистого експерименту), а мінімальне світіння може тривати до 100годин на повному заряді акумулятора. До речі, незалежно від заряду акумулятора, лампа буде світити однаково на вибраному режимі, а світло не буде тьмяніти.
Комплектація: лампа, кабель Type C, чохол-торбинка для зберігання, коробка.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?