Всі категорії
Додати товар

Фонарь налобный аккумуляторный

500 грн -10% 450 грн
Опис

багатофункціональний налобний ліхтар з можливістю регулювання кута нахилу голови. Представлена ​​модель освітлювального пристрою має унікальну по практичності і функціональним можливостям інноваційну конструкцію.

Найголовнішим переважним впровадженням в конструкцію даного ліхтаря, є установка унікального корпусу, який дозволить комфортно управляти кутом нахилу освітлювальної голови. Варто звернути увагу на можливість фокусування основного потоку світла, дозволяючи користувачеві висвітлювати як далекі, так і ближні дистанції. Конструкцією передбачено наявність акумуляторного блоку, який розмістився з тильного боку налобної пов'язки, і на ньому є червоний сигнальний діод.

Комплектацією ліхтаря передбачена подарункова упаковка, яка крім самого освітлювального пристрою включає цілих два елементи живлення, і два зарядних пристрої. За допомогою вхідних в комплект зарядних пристроїв, дозволить заряджати ліхтар як від мережі 220 В, так і від прикурювача 12 В. Вхідні в комплект батареї, а саме акумулятори 18650, можна заряджати не тільки за допомогою самого ліхтаря, а й іншими сумісними зарядними пристроями.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?