Всі категорії
Додати товар

Світильник акумуляторний blukar led 5 вт

1500 грн
Опис

Багатофункціональний кемпінговий ліхтар

Дизайн подвійного призначення. Складний бічний ліхтар, цей ліхтар можна використовувати як портативний кемпінговий ліхтар. Розкладіть усі бічні ліхтарі та використовуйте гачки у верхній частині, їх можна використовувати як невеликі підвісні ліхтарі, які можна повісити над наметом для освітлення більшої площі.

Портативний і універсальний

Портативний і міцний, дуже зручний і компактний, ви можете легко покласти його в рюкзак і почати подорож в будь-який час. Це дуже хороший вибір для кемпінгу, риболовлі, активного відпочинку, походів, обслуговування автомобіля тощо. Його також можна використовувати як аварійне освітлення.

10+ годин автономної роботи

Вбудований акумулятор на 3600 мАг може працювати до 10+ годин на повному заряді. Потужність становить лише 5 Вт, що є більш енергозберігаючим і екологічним. (Включає USB-кабель для зарядки.)

7 режимів освітлення

Ця лампа для кемпінгу має 7 режимів на вибір: сильне бічне світло - слабке бокове світло - нижнє яскраве світло - нижнє слабке світло - повне яскраве світло - повний стробоскоп - SOS. Зміни в один клік повністю задовольнять ваші потреби.

Достатня яскравість

Лампа для кемпінгу використовує 60 високоякісних світлодіодних намистин зі стабільним джерелом світла. Кут променя 360° забезпечує яскраве і м'яке світло для освітлення вашого намету або кімнати в темряві.

СПЕЦИФІКАЦІЯ:

Розміри елемента Д х Ш х В: 8 х 8 х 14 см
Живлення та розетка: USB
Колір: Зелений
Акумулятор: Li-ion (в комплекті)
інтенсивність світла: 500 лм
Ємність акумулятора: 3600 мАг
Кількість світлодіодів: 60 шт
10+ годин автономної роботи
Вага: 0,300 кг
Енергоефективність: ‎A+++

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Продавець
annakshopping
annakshopping
Київ
Була

Схожі товари