Всі категорії
Додати товар

Led usb світлодіодний акумуляторний ліхтар/лампа/фонарь

249 грн
Опис

Опис Світлодіодний LED ліхтар Leovin ZMY-G998 акумуляторний на магніті
Світлодіодний LED світильник Leovin ZMY-G998 може використовуватись для різних ремонтних робіт, в походах, в автомайстернях, світильник має поворотний магніт та гачок, які дозволять Вам легко встановити його в будь-якому зручному місці.

Потужні діоди СОВ нового покоління з світлом, що заливають, оптимально освітлюють простір, також є окреме головне дальнє світло для освітлення шляху. Протиударний корпус прожектора надійно фіксується у руці, а при випадкових падіннях ліхтар зберігає свою працездатність. Ліхтар також може працювати під час заряджання.

Особливості:

3 режими свічення. Виберіть для себе потрібний і зручний режим свічення, на фронтальній стороні встановлено COB матрицю, яка може світити як холодним білим, так і червоним кольором. З торцевої сторони розташовується XPE LED світлодіод, за допомогою якого ліхтарик можна використовувати як класичний ручний ліхтар.
Зручне встановлення. На задній частині ліхтарика є поворотний гачок, за допомогою якого можна підвісити ліхтар у будь-якому зручному місці. Також ліхтарик обладнаний потужним магнітним кріпленням, яке дозволить Вам встановлювати ліхтарик на будь-якій металевій поверхні.
Надійний та практичний. Ліхтарик виготовлений з високоякісного ABS-пластику, матеріали приємні на дотик і ліхтарик зручно лежить у руці. Ліхтарик має акумулятор із ємністю 1200 mAh, має зарядку від USB, яка дозволяє його заряджати від будь-яких пристроїв з USB виходом (павербанк, ноутбук, ПК тощо).
Характеристики:

Вага: 112г
Матеріал: ABS-пластик
Потужність: 10 Вт
Ємність акумулятора: 1200 mAh
Тип світлодіодів: COB, XPE
Колірна температура: 6500К
Колір світіння: Холодний білий, червоний
Режими світіння: COB холодний білий, XPE холодний білий, COB червоний

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари