Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Тактичний світлодіодний ліхтар videx vlf-at255rg 2000 lm 5000 k

2494 грн
Опис

Тактичний світлодіодний ліхтар VIDEX VLF-AT255RG 2000 Lm 5000 K

Тактичний світлодіодний ліхтар VIDEX VLF-AT255RG – це потужний і
функціональний інструмент, що забезпечує інтенсивне освітлення в будь-яких
умовах. Ця модель призначена для використання правоохоронними органами і
військовими. Однією з першорядних завдань тактичного ліхтаря є взаємодія зі
зброєю.

ПОЗНАКОМСЯ З ЕГО ОСНОВНИМИ ХАРАКТЕРИСТИКАМИ:

- Висока потужність: Ліхтар має світловий потік 2000 люмен, що забезпечує досить яскравий і далекобійний промінь із кутом 85 градусов. Ви зможете легко освітлювати потрібну зону та використовувати її на великих відстанях до 550 м.

- Механічна система перемикання кольору дає змогу швидко вибирати між трьома відтінками світла із симетричним розташуванням кожного відтінку, без використання світлофільтрів:

БІЛИЙ — денне світло з кольоровістю 5000К, що забезпечується светодиодом
LUMINUS SST40 з максимальною потужністю 20 Вт;

КРАСНЫЙ – червоне світло не погіршує здатність нічного бачення і має нижчий
демаскувальний чинник, ніж біле світло. Тому його використовують силовики під
час виконання певних завдань;

ЗЕЛЕНИЙ — використовується в мисливському сегменті, позаяк світло в зеленому
спектрі набагато менш помітне для тварин і птахів.

- Просте керування: Ліхтар має просту кнопкову систему керування, що дає змогу легко перемикатися між режимами освітлення й використовувати його однією рукою. Має дві кнопки керування, одна з яких відповідає за увімкнення і вимкнення режиму (ввімкнення тактичного світла також працює через неповне натискання кнопки — останній обраний режим освітлення вмикається, поки ви утримуєте кнопку в цьому положенні), а інша відповідає за перемикання режимів у ввімкненому стані, або миттєву активацію режиму СТРОБОСКОП у вимкненому стані.

- 12 режимів! Ліхтар має різні режими освітлення, зокрема TURBO, HIGH, MIDDLE, LOW, MOON, STROBE для білого світла та три режими яскравості для червоного та зеленого света. Коли він увімкнений, натисніть трикутну кнопку, щоб перемикатися між режимами залежно від ваших потреб і ситуації.

- Мінімальна яскравість режиму ЛУНА. Яскравість цього режиму встановлена на 10 люменів. Цього буде досить, щоб перевірити картку, наприклад, і водночас залишитися порівняно непомітним.

- Миттєва активація стробоскопа функціональною кнопкою. У вимкненому стані натисніть і утримуйте трикутну кнопку для швидкого доступу до СТРОБОСКОПУ. Коли він увімкнений, натисніть і утримуйте кнопку впродовж 0,5 секунди, щоб активувати постійний режим STROBE. Стробоскоп зі змінною частотою миготіння має більший ефект дезорієнтації щодо об'єкта знімання.

- Стабілізація світлового потоку: система стабілізації світлового потоку складається з датчика температури та контролера. Він забезпечує максимально рівномірну яскравість без коливань, зберігаючи водночас безпечний рівень температури для всіх компонентів, включно з акумулятором.

- Взаємодія з тактичною кнопкою. Ліхтар підтримує використання тактичної кнопки (VIDEX VLF-ARM-01) для керування ним, що неабияк розширює спектр його використання серед військових і правоохоронних професій.

- Тривалий час роботи: Завдяки змінному літієвому акумулятору (Li-i********** mAh) ліхтар може пропрацювати до 100 годин на режиме мінімальної яскравості ЛУНИ. За потреби можна просто замінити акумулятор на інший заряджений Li-ion 21700 або Li-ion 18650 (відповідальний адаптер входить до комплекту).

- Двосторонні пружини. Система двосторонніх пружин із чистої еластичної міді поглинає енергію відбою під час стрільби, у такий спосіб забезпечуючи стабільний контакт.

- Міцна та продумана конструкція: ліхтар має чудовий дизайн, зручно та надійно лежить у руці, а його розподіл ваги виготовлений так, що ви не відчуваєте втоми під час використання. Його міцний корпус забезпечує стійкість до падінь із висоти 2 метрів. Корпус виготовлений із глибоко анодованого алюмінію з антиабразивним і антикорозійним покриттям, що забезпечить стійкість покриття до зношування.

- Металевий двоспрямов

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний