Всі категорії
Додати товар

Мультитул з ліхтарем power bank x-balog bl-lf-800 usb

510 грн
Опис

Кожен шанувальник активного відпочинку на природі знає, що мати мультитул у поході — це ознака в рази швидше долати непередбачувані обставини, що виникають на подорожі. Мультиінструмент замінює великий набір речей, які зазвичай використовуються в ремонтній майстерні, і водночас більшість ситуацій, пов'язаних із ремонтом похідного спорядження, успішно вирішують.

Подорожникам і туристам треба пам'ятати про непередбачені ситуації, які можуть виникати під час поїздки. У дорогу потрібно брати тільки необхідні речі, без зайвого баласта. Похідний рюкзак має завжди мати ліхтар, щоб у темні дні ви могли продовжувати похід.

Важливим чинником у виборі світлодіодного помічника є стійкість до механічних пошкоджень. Тому треба вибирати моделі, корпус яких зроблений із міцного матеріалу.
Корпус цього ліхтаря надійно захищає його від падіння та інших непередбачених ситуацій. Завдяки компактній конструкції девайс легко вміститися в туристичну сумку.

Важливою перевагою цього мультитула також вбудована батарея, завдяки якій Ви можете зарядити в екстримальних умовах телефон або рацію.

Характеристики:

Тип диода: XPE
Кількість діодів: 1
Акумулятор вбудований Li-ion 18650 3,7V.
Кількість секцій-інструментів: 5
Вага: 185 г
Розмір: 130 x 50 x 30 мм
Комплектація:

Мультитул
Кабель для заряджання ліхтаря USB — Type C
Ремінець на руку
Пакування

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
nesterokzheka
nesterokzheka
Супер-продавець
Вінниця
100% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?