Всі категорії
Додати товар

Лазерна указка зелений лазер laser 303 green з насадкою

250 грн
Опис

Найпотужніший зелений лазер (Green laser pointer) споживана потужність понад 2000 mW. Ця потужна лазерна указка одна з найяскравіших представлених на сьогоднішній день. Лазерна указка більше 2000mw (споживана потужність) дозволяє у повній темряві бачити зелений промінь на відстані 10000 метрів. Вдалину світить дуже далеко і яскраво. Промінь лазера добре видно з боку. Їм зручно показувати на нічному небі зірки та їх сузір'я. Особливо ефективно цей лазер світить у тумані, причому зелений промінь, проходячи крізь дрібні крапельки туману, дуже добре видно.
За допомогою насадки "Зоряне небо" дуже цікаво світити на стіни багатоповерхівок, при цьому такий "візерунок" дуже незвичайно виглядає і привертає здалеку увагу. Бажано, щоб при цьому на стіні багатоповерхівки не було вікон. У жодному разі не спрямовуйте промінь лазерної указки в очі! Попадання в очі прямого або відбитого лазерного променя може призвести до непоправної шкоди для Вашого здоров'я! Не давайте лазер дітям!
Не можна дивитися в випромінювальну область лазера та в основу променя! Не направляйте промінь лазера на автомобілі та інший рухомий транспорт для уникнення засліплення людей, які здійснюють керування транспортним засобом і пасажирів, що знаходяться в ньому. Блокування кнопки увімкнення за допомогою ключа.
Характеристика: Потужність що споживається більше 2000 mW Металевий корпус Довжина хвилі 532nm Безпечний перемикач увімк./вимк. Дальність променя – понад 10 000 метрів (в темряві) Живлення – акумуляторна батарея 18650 Термін служби – понад 5000 годин Розміри: 16 см * 2 см * 2 см. Вага: 60 ​​гр. Комплект: Зелена лазерна указка (Green Laser Pointer) Літієва акумуляторна батарея Ultra Fire 18650 4200мАч Зарядний пристрій. Ремінець на руку Ключі блокування Подарункова упаков
Артикул: 3811175

Стан: Новий
Колір:
  • Салатовий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?