Всі категорії
Додати товар

Superfire hl06 факел для чола, фара, надлегка суперяскрава світлодіодна фара налобний ліхтар

280 грн -25% 210 грн
Опис

SuperFire HL06 Факел для чола, фара, надлегка суперяскрава світлодіодна
фара, що перезаряджається

- Супер'яскравий: цей факел HL06 зі світлодіодом Cree зі світлодіодом 350 люменів забезпечує надійне джерело світла з 5 режимами (високий, низький, SOS, червоне світло, червоний спалах), які відповідають вашим вимогам для різних середовищ.
- Датчик руху: прожектор можна вмикати та вимикати, спочатку натискаючи кнопку датчика, а потім рухаючи руками перед лампою, коли вам це потрібно. Крім того, головку можна повернути на 60°, так що ви можете повернути її буквально в будь-якому напрямку, де вам потрібне світло, що робить її дуже зручною для повсякденного використання.
- Батарея: вбудована батарея ємністю 1200 мА·год, заряджається безпосередньо за допомогою USB-кабелю (в комплекті). Тривалість до 2,5 годин. Червоний індикатор вказує на те, що він заряджається. Коли він стає зеленим, це означає, що він повністю заряджений.
- Еластичне наголов'я: легке та зручне еластичне наголов'я. Прожектор гучного зв'язку ідеально підходить для піших прогулянок, з вагою 0,11 фунта (49,8 г) і регульованим еластичним наголов'ям ергономічної форми, що дає змогу комфортно носити прожектор. Компактний кишеньковий прожектор можна взяти із собою куди завгодно та використовувати для кемпінгу, бігу, їзди на велосипеді, читання, ремонту, на відкритому повітрі тощо.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?