Всі категорії
Додати товар

Налобний ліхтар copic 1100 люмен usb чорний

1099 грн
Опис

Налобний ліхтар COPIC, 1100 люмен, що перезаряджається через USB датчик,
світлодіодний ліхтар налобний, 7 режимів, налобний ліхтар з червоним світлом,
регульований на 90°, IP4, водонепроникний, для бігу, для кемпінгу (1 шт.)
[клас

Про цей товар

- Світловий потік до 1100 люменів: незважаючи на невеликий дизайн, невелика і легка фара досягає вражаючих 1100 люменів з дальністю освітлення не менше 100 метрів.
- 【Заряджання через Micro USB та потужний акумулятор】: фари живляться від літій-іонного акумулятора ємністю 1500 мАг із вбудованою схемою безпеки, тобто висока продуктивність за максимальної безпеки. Лампу можна заряджати за допомогою кабелю USB-micro USB, що додається, від будь-якого стандартного джерела живлення USB.
- 14 режимів роботи та датчик руху: світлодіодний налобний ліхтар має 7 режимів освітлення + 7 режимів датчика руху. Освітлення: біле основне світло, сильне світло, біле основне світло, слабке світло, бічне світло COB, біле світло, сильне світло, бічне світло COB, біле світло, сильне світло, Бокове світло COB, біле світло, низьке світло, повна яскравість, червоний світло бічного світла COB, що миготить червоне світло бічного світла COB, яке висвітлює весь режим датчика руху wawa.
- 【IPX4 Водонепроникний】: завдяки куту нахилу головки лампи надлегкий ліхтарик забезпечує найкраще освітлення у будь-яких умовах. Завдяки класу захисту IPX4 лампа особливо підходить для використання на відкритому повітрі, навіть у дощ та погану погоду.
- 【Регульоване оголов'я та широке використання】 Лампа оснащена високоякісним гвинтовим ремінцем, який легко регулювати та встановлювати та не ковзає, що дозволяє дорослим та дітям почуватися комфортно. Ці фари, що перезаряджаються, відмінно підходять для бігу, їзди на велосипеді, кемпінгу, піших прогулянок, рибалки, ремонту, полювання, вигулу собак та інших видів діяльності в приміщенні і на відкритому повітрі.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?