Всі категорії
Додати товар

Ліхтарик multifunction lamp водонепроникний світильник для риболовлі

220 грн
Опис

ОСновні переваги

1. [Швидка зарядка USB]: Вбудований літієвий акумулятор великої ємності 18650 підтримує швидке заряджання, ємність акумулятора 1200 мАг, може працювати в нормальному режимі до 3-5 годин після зарядки протягом 2 годин. Він може адаптуватися до різних способів заряджання (ноутбук, автомобільний зарядний пристрій, зарядна головка, Мобільна потужність та кілька методів заряджання USB).

2. [Водонепроникність ipx4]: За допомогою наших потужних світильник спалаху світильник має ipx4 Водонепроникність протягом всього терміну експлуатації рейтинг, так що ви можете не боятися дощової та вітряної погоди, конструкція інтегрованого щільного водонепроникного АБС-пластикового ізоляційного матеріалу також у звичайному світильник та душевний спокій під час дощових штормів, не турбуйтеся про попадання у воду (не замочуйте у воді

3. [подвійна лампа та подвійний режим]Потужна продуктивність, світильник з двома лампами та тривалий термін служби батареї, основний світлодіодний світильник може фокусувати сильний світильник, підходить для прогулянок на відкритому повітрі, пригод, патруля, риболовлі, бічний COB світильник підходить для кемпінгу, читання, великий прожектор світильник не засліплює. Подаруйте вам гарний та зручний досвід.

4. [дисплей живлення]: Покращена функція відображення потужності, сліпучий синій світильник з першого погляду, 4 рівня відображення потужності в режимі реального часу, потужність, що залишилася, може бути поглинена в будь-який час, І він грає роль своєчасних інструкцій по зарядці, щоб не завдавати непотрібного клопоту вам уночі.

5. [Дизайн зовнішнього вигляду]: Зручна Нековзна рукоятка з АБС-пластика призначена для ручної роботи. Збільшений та поглиблений світильник з дизайном чашки покращує конденсацію кульок Лампи та робить світильник світлішим та світлішим.

Характеристики:

Бусини лампи: основний світильник світлодіодний/боковий світильник COB

Матеріал: АБС-пластик

Тип батареї: Вбудований літієвий акумулятор 18650*1

Ємність акумулятора: 1200 мАч

Метод заряджання: швидке заряджання через USB

Діапазон: ≈ 500 метрів

Водонепроникний рівень: ipx4 рівень життя водонепроникний

Об'єктив: глянсовий скляний об'єктив

Положення шестерні: 4 шестерні (високий світильник, низький світильник,
стробоскопічний спалах, бічний світильник)

Комплектація:Ліхтарик + кабель

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
mutter74
TopNet
Супер-продавець
Одеса
100% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?