Всі категорії
Додати товар

Перезаряджуваний світлодіодний led налобний ліхтар pristar ліхтарик type з 1200 ма·год

372 грн -28% 271 грн
Опис

- Full Vision Design: світлодіодна фара Pristar з повним оглядом на 230°, ручна індукційна хвиля, живлення від світлодіодів преміумкласу, які забезпечують світловий потік 350 люменів за високого настроювання для максимального освітлення, широке освітлення без переміщення голови в потрібну зону освітлення.
- ПЕРЕЗАМІТНИЙ І ДОВГОСРОЧНИЙ: Високоякісний літій-полімерний акумулятор ємністю 1200 мА·год із можливістю під'єднання USB-C. Всепогодний гнучкий корпус світлодіода має вхід USB-C для використання з іншими поширеними портативними пристроями живлення; час роботи в найяскравішому режимі до 2,5 годин і триватиме 7 годин за низького настроювання.
- ПРОСТИЙ В ВИКОРИСТАННІ 5-РІЖНИЙ ПЕРЕМИК. Ви можете ввімкнути режими фари COB і бічного освітлення XPE, натиснувши на перемикач. Функція миготіння COB High/COB Low/XPE High/XPE Low/COB і XPE (натисніть кнопку живлення й кнопку індукції впродовж 2 секунд одночасно, щоб увімкнути режим індукції функції миготіння)
- ЗРУЧНА ФАРА: міцне еластичне наголов'я із силіконовим корпусом налобного ліхтаря регулюється під будь-який розмір голови. Він важить лише 3,28 унції та не створює відчуття важкості на голові. Компактний і легкий, легко носити із собою.
- ІДЕАЛЬНО ДЛЯ НАРУЖНОГО ВИКОРИСТАННЯ — Водонепроникний і стійкий до падінь, застосовний до різних сценаріїв, як-от біг, кемпінг, походи, печери, скелелазіння, їзда на велосипеді, вигул собак, ремонт автомобілів, відпочинок на свіжому повітрі, аварійна ситуація тощо.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари