Всі категорії
Додати товар

Світлодіодний налобний ліхтар blukar перезарядний, супер'яскравий ліхтарик із...

299 грн
Опис

Світлодіодний фара Blukar перезарядний, супер'яскравий ліхтарик із червоними
сигнальними лампами та 6 режимами, керування датчиком руху, водонепроникний
IPX5, легкий головний ліхтар для бігу, походів тощо.

Особливості Регульовані режими освітлення, перезаряджувані
Колір Червоний
Джерело живлення Живлення від акумулятора
Тип джерела світла СВЕТОДИОД
Матеріал Прес

* * *

Про цей елемент

- USB-перезаряджуваний і довговічний: вбудована модернізована акумуляторна батарея ємністю 1200 мА·год, цю фару можна заряджати за допомогою USB-кабелю, що додається. Більше не потрібно купувати батарейки. Він економніший, низьковуглецевий і екологічніший, ніж акумуляторна фара. Підтримуйте тривалі заходи на свіжому повітрі після повного заряджання, забезпечуючи триваліше освітлення й спокійніше заряджання.
- 6 режимів освітлення і звільніть руки: 4 звичайні режими освітлення: сильний білий/слабий білий/ сильний червоний/складоскопічний червоний. 2 індукційні режими: сильний білий/ сильний червоний. Завдяки вбудованій конструкції датчика руху, легко звільнивши руки в цьому режимі, просто помахніть рукою перед фарою, щоб увімкнути/вимкнути її.
- Суперяскрава та світлодіодна технологія COB: застосовуючи передову технологію COB-LED, фара забезпечує надяскраве, стабільне та рівномірне світло з низьким енергоспоживанням. Це ефективно запобігає напрузі очей і дискомфорту, викликаному відблисками. Ви можете бачити довкілля чіткіше, що робить ваші нічні заняття безпечнішими.
- Регульована та зручна: регульована основа фари під кутом 45° дає сфокусувати світло там, де воно вам потрібне. Еластичне наголов'я регулюється, зручно, дихаюче, і на ньому нелегко надіти. Підходить для дітей і дорослих.
- Водонепроникний і легкий: водонепроникні та легкі фари чудово підходять для всіх різновидів діяльності, як-от риболовля, їзда на велосипеді, катання на гірських велосипедах, кемпінг, скелелазіння, DIY, кемпінг, дослідження, читання, ремонт автомобілів і аварійні інструменти, гірничодобувальні роботи тощо Ідеальний подарунок для сім'ї та друзів.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?