Всі категорії
Додати товар

Ліхтар yajia yj-2881t/акк./ 1led+16smd, бічне підсвічування, сонячна батарея

220 грн
Опис

Ліхтар акумуляторний Yajia YJ-2881T – багатофункціональний освітлювальний прилад за ціною виробника!!!
Ліхтар акумуляторний Yajia – це корисний освітлювальний пристрій, який допоможе вам у походах, поїздках, загородах. Завдяки наявності сонячної батареї, ліхтарик завжди буде заряджений незалежно від вашого місцезнаходження. Зручна, ергономічна ручка пристрою відповідає комфортності транспортування та можливості підвішування приладу. Як автономне джерело освітлення ліхтарику немає рівних пристроїв. На рибалці, пікніку, на дачі і навіть удома ліхтар акумуляторний Yajia чудово впорається з функцією освітлення.

У пристрої передбачено наявність двох джерел світла. Фронтальний LED-діод виконує функцію лампи, а основний діод характеризують пристрій як кемпінговий ліхтар. Навколо себе пристрій висвітлює простір на 360 градусів. Три режими освітлення допоможуть вам вибрати оптимальну яскравість світла. На ручці передбачено перемикач вибору режиму освітлення.

Фронтальні діоди спалахують у першому режимі, кемпінговий ліхтар спрацьовує на другому режимі. Досить великі обсяги простору зможе висвітлити ліхтар. Поставивши пристрій на будь-яку поверхню, з'явиться автономна лампа. Стійка конструкція корпусу сприяє комфортній установці приладу.

Високоміцний, стійкий до механічних пошкоджень корпус приладу є гарантією довговічної експлуатації. Автономність роботи складає 12 годин. Сонячна панель відповідає за зарядку від сонячної енергії.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний

Схожі товари