Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Мангал "vinci mini 8 plus" на 8 шампурів (допомога зсу)

2600 грн
Опис

Мангал VINCI mini 8 Plus - ідеальний мангал, з яким Ви зможете відправитися на пікнік із сім'єю та друзями. Мангал виготовлений з чорного металу товщиною 2 мм і покритий жароміцною фарбою. VINCI mini 8 Plus розрахований на 8 шампурів. Стійкий, легкий, мало місця. Конструкція VINCI розроблена та протестована компанією TEMPER. У мангалах Vinci передбачені ребра жорсткості, які запобігають деформації виробу при нагріванні. Передбачена можливість розташування шампурів на різній висоті над вугіллям, що дозволяє підлаштовуватися під кількість вугілля або під його ступінь прогорання. Ідеальний жар у різні періоди приготування? Так, це VINCI!
Рівномірно розподілені отвори забезпечують надходження кисню для кращого горіння. Система фіксації шампурів у мангалі Vinci виконана максимально зручно: більше не потрібно піднімати та переставляти шампур – досить просто потягнути на себе та м'ясо перевернеться!
VINCI покритий жароміцною фарбою і зможе прослужити Вам довгі роки. Також VINCI mini 8 Plus укомплектований столиком, який простим рухом перетворюється на барбекю або на варильну поверхню під казан. У положення столика, ви можете зручно розвісити свої шампури та підготувати їх до смаження шашликів. Також у столику передбачені гачки, на які ви можете повісити серветку, рукавичку для мангалу та все найнеобхідніше, що зазвичай валяється. До мангалу також можна замовити великі ніжки, щоб поверхня для смаження була вище, і Вам не доводилося нахилятися.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари