Всі категорії
Додати товар

Газовий гриль spirit ii e-210 gbs, чорний

34400 грн
Опис

Переваги:
- Сумісність з інноваційними цифровими термометрами iGrill 3, які створені для роботи зі смартфонами та грилями серій Spirit II та Genesis II. Встановіть безплатний застосунок і зв'яжіть його зі смартфоном, щоб спостерігати всі зміни температури на дисплеї.
Надійна система електронного підпалу дає змогу швидко вмикати пальники одним натисканням на кнопку.
Чавунні решітки для приготування, покриті порцеляновою емаллю, рівномірно прогріваються й створюють гарний малюнок на продуктах. Їх легко чистити сталевою щіткою.
Металеві пластини Flavorizer® випаровують соки, що стікають, та жир і створюють «тот самий смак барбекю».
Покрита порцеляновою емаллю кришка гриля обладнана термометром для точного контролю температури під час нагрівання та приготування.
Удосконалена система очищення: надлишки соків і жиру, не випаровані пластинами Flavorizer®, вільно стікають у одноразовий піддон, розташований у центрі гриля, для простої утилізації.
Є нагрівальна підставка, на якій зручно розігрівати булочки для бургерів, а також хліб перед подаванням основних страв.
Для підготовки продуктів до смаження та сервірування страв з обох боків гриля передбачені зручні бічні столики. Лівий столик складається для економії простору, а на правому є гачки для інструментів.
Потужна рама в стильному корпусі на колесах нової конструкції гарантує стійкість, водночас гриль легко переміщати в будь-яке зручне місце.
Відкритий корпус дає змогу зберігати необхідні інструменти та аксесуари та тримати їх у легкому доступі.
10 ЛІТ ГАРАНТІЇ НА ВСІ ЕЛЕМЕНТИ* — так Weber піклується про вас. Створюючи наші продукти, ми думаємо про вас і ваш відпочинок. Матеріали найвищої якості, передові технології виробництва й найуважніша служба підтримки забезпечують нашим грилям особливе положення. Ми гарантуємо, що у разі виявлення виробничого дефекту впродовж 10 років бракована деталь буде замінена абсолютно безплатно — користуйтеся вашим Weber із задоволенням і без проблем.
ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Виробник: Weber, США
Тип: Газовий гриль для дому, ресторану
Кількість пальників: 2 шт
Потужність пальників: 7,9 кВт
Довжина: 113 см
Ширина: 69 см
Висота: 122 см
Вага: 35.45 кг
Розміри основної решітки: 51 см Х 46 СМ
Матеріал основної решітки: Чавун

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vkiev
vkiev
Супер-продавець
Київ
50% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?