Всі категорії
Додати товар

Газовий гриль enders monroe black pro 3 k turbo

42500 грн
Опис

Професійний газовий гриль
2 + 1 основна конфорка, бічна плита
Системы: Turbo Zone, Heat Range, Simple Clean, Switch Grid
П'єзорозпалювач
Сумарна потужність: 14,35 кВт
Місце для зберігання газового балона: макс. 11 кг
Розміри: 118,5 х 143,5 х 57 см

Якщо вам подобається гарний шашлик, ви не помилитеся з моделлю Monroe Pro. Усе в цих газових грилях добре продумано й оптимізовано до найдрібніших деталей. Камера згоряння виготовлена з литого алюмінію та високоміцної неіржавкої сталі. Із системою Turbo Zone він миттєво стане майстром приготування стейків на грилі до досконалості. Система пальників Heat Range може підтримувати будь-яку задану температуру, від повільного обсмажування до високотемпературного обсмажування. Система Simple Clean дає змогу легко чистити Monroe Pro.

Перше прев'ю:
Система Turbo Zone з температурою 800 °C (4,2 кВт) з інфрачервоною сіткою швидко досягає надвисоких температур для обсмажування. Система Heat Range забезпечує постійну температуру для випікання на нижчому або більш високому полум'ї. Система Switch Grid являє собою литу емальовану решітку, яка пропонує різні варіанти приготування на грилі. Бічна плита (2,9 кВт) підходить для приготування гарнірів, коли в закритому стані її можна використовувати як поверхню для зберігання. Під кришкою прихована велика нагрівальна решітка з неіржавкої сталі. Гриль має 3 пальники з неіржавкої сталі для потужного прямого та непрямого смаження/випікання.

Очищення:
гриль має систему Simple Clean, за якої компоненти камери згоряння можна зняти вручну для легкого очищення без використання інструментів. Він також має знімний контейнер для жиру, який легко очищається.

Безпека:
Під час використання газовий балон вагою 11 кг можна зберігати всередині основи гриля. У ручці керування є безбатарейний п'єзорозиг, а отже, безпечний і надійний. Пламінні ковпаки з неіржавкої сталі закривають пальники й оптимізують розподіл тепла. Гриль містить шланг і регулятор тиску газу.

Матеріал:
Гриль має високоякісні литі алюмінієві борти на кришці та в зоні горіння. Він також має двошарову кришку з неіржавкої сталі з вбудованим термометром, 2 великі бічні відділення для зберігання з неіржавкої сталі з додатковою передньою панеллю для зберігання та панель керування з неіржавкої сталі.

Технічні параметри:
- Загальна потужність: 14,35 кВт
- Конверсія пальника: 2x 3,5 кВт/1x 4,2 кВт
- Бічна плита: 2,9 кВт
- Системы: Turbo Zone, Heat Range, Simple Clean, Switch Grid
- Запалювання: п'єзо
- Площа гриля: 62 x 43 см (2666 см 2 )
- Решітка гриля: лита емальована
- Місце для зберігання газового балона: макс. 11 кг (діаметр 30 см, висота 59 см)
- Робоча висота: 90 см
- Регулятор тиску шланга й газу 30 мбарів: так
- Діаметр газового наконечника: 33 мм

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vkiev
vkiev
Супер-продавець
Київ
50% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?