Принцип роботи:
1. Встановіть сковороду на невелику або середню конфорку, строго по центру.
2. Налийте в нижній піддон трохи води.
3. Встановіть решітку.
4. Викладіть продукти.
5. Засвітіть газову конфорку. Простежте, щоб полум'я не торкалося сковороди.
6. Накрийте крилькою гриль.
Конструкція сковороди:
Сковорода з центральним отвором та поглибленням для збирання жиру та прорізами
для відведення тепла
Грати-гриль
Кришка зі знімною ручкою
Сковорода Гриль-газ - це повноцінний барбекю у вас на кухні. Насолоджуйтесь
смаком улюблених блюд з м'яса, курки, риби та овочів. Це незамінний помічник
на кухні будь-якої сучасної людини. Завдяки гриль-газу ви зможете приготувати
безліч не тільки смачних та дієтичних, але також різноманітних та корисних
страв.
Гриль-газ працює за принципом конвекції гарячого повітря.
Гаряче повітря проходить через центральний отвір і, відбиваючись від кришки,
обдуває їжу і виходить через бічні отвори. Завдяки тому, що немає прямого
контакту з поверхнею, що нагрівається, не потрібно використовувати масло або
жир для приготування ваших улюблених страв. при цьому зберігається смак та
соковитість, а також корисні властивості продуктів. Ніщо не зможе перешкодити
вам приготувати ваш улюблений шашлик та інші страви на грилі за будь-якої
погоди у вас вдома. До того ж, гриль можна використовувати для приготування
випічки та страв на парі.
Покриття
Емальовані покриття - має високу термостійкість, стійкість до механічного
впливу. Виробляється шляхом нанесення на металеву основу ґрунтової та
покривної емалі з подальшим випалом у печах при температурі +900°C.
Використання
Сковорода встановлюється на маленьку або середню конфорку, строго по центру,
вогонь не торкається сковороди.
Гриль
У неї наливається трохи води або дно застеляється фольгою, щоб уникнути
пригорання покриття, на яке стікатиме жир. Мови полум'я не повинні торкатися
решти дна для підтримки постійної температури. Засвітіть конфорку і прогрійте
2-5 хвилин, встановіть грати і викладайте продукти. Потім накрийте кришкою.
Для досягнення оптимального ефекту, якомога рідше піднімати кришку. Для
отримання хрусткої засмаженої скоринки з усіх боків - у процесі приготування
переверніть блюдо.
Ефект пароварки
Для приготування на пару заглиблення у піддоні заповнюється водою, а отвір для
газової конфорки закривається фольгою.
Ефект духової шафи
Сковороду гриль-газ також можна використовувати для запікання продуктів у
фользі. Просто загорніть продукти у фольгу та отримайте чудові смачні та
корисні запечені страви.