Всі категорії
Додати товар

Намет автоматичний 2-місний зелений розмір 2х1,5 метра

684 грн
Опис

Опис

Автоматичний намет — чудовий вибір для відпочинку в лісі або на березі річки! Надійна та міцна конструкція, яка встановлюється за кілька хвилин, полегшить облаштування стоянки. Цей намет компактний і має невелику вагу, що зручно при транспортуванні та зберіганні. Ви можете не тільки перевозити її на машині, а й переносити у рюкзаку.

Стійки зі скловолокна не будуть деформуватися при тривалому використанні, так що цей намет прослужить багато років. Намет розкладається дуже просто: розкривається як парасолька. Вам знадобиться до 2 хвилин, щоб її розкласти.

Намет, що саморозкладається (намет автомат) – це намет, каркас якого, зроблений з нероз'ємних пружних кілець. На відміну від традиційної, яку необхідно довго встановлювати, закріплювати кілочки, розтягувати мотузками і т.д., автоматичний намет достатньо звільнити від чохла і розправити.

Дана модель повинна сподобається в першу чергу мисливцям і рибалкам, тому може бути встановленою буквально за лічені секунди. Завдяки легкості та компактності, намет завжди можна легко і невимушено пересунути до більш “рибного” місця.

Верхня частина виробу зроблена з поліестеру. Цей матеріал міцний та еластичний, не пропускає вологу. Дно намету вистелено поліетиленом. Даний вид матеріалу знаменується відмінними вологовідштовхувальними властивостями, легко очищається, а також має високу щільність, яка не дозволяє намету розтягуватися і рватися. Модель забезпечена антимоскітною сіткою, яка убезпечить вас від дискомфорту та надокучливих комах.

Дуги намету виготовлені з міцного матеріалу Fiberglass. Навіть при постійному складанні та розкладанні намету дуги не деформуються і не ламаються. У комплект входить сумка для перенесення намету.

Намет потрібно берегти від відкритого вогню та високих температур. Ставте намет на твердій поверхні, зберігайте у чистому та сухому вигляді.

Особливості:

Намет, що саморозкладається (намет автомат)

Дуже проста та швидка установка

Відмінний варіант для риболовлі чи полювання

Чудова вентиляція

Основні

Кількість спальних місць: 2

Кількість входів: 1

Вікна вентиляції: 1

Форма: Напівсфера

Каркас намету/тенту: Зовнішній

Особливості: Антимоскітна сітка, Вентиляційні вікна, Внутрішні кишені, Водовідштовхувальне просочення, Кріплення для ліхтаря

Матеріал дна: Нейлон

Матеріал тенту: Поліестер

Розмір встановленого намету/тенту: 2х1.5 м

 

Особливість: наявність сумки для зручного транспортування

Комплектація:

Намет 2х місний,

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?