Всі категорії
Додати товар

Ніж кишеньковий grand way 04187 (не є холодною зброєю)

305 грн -4% 295 грн
Опис

Кишеньковий ніж Grand Way WK 06116 - це чергова новинка від однойменної торгової марки, що увійшла до серії ножів для щоденного носіння. Сьогодні спостерігається тенденція підвищення попиту на ножі EDC-призначення, оскільки широко поширена культура активного відпочинку, кемпінгу і туризму. Все більше людей вважають за краще проводити час на відкритому повітрі, а у відпочинку їм сприяє використання якісного і стильного клинка. Кишеньковий ніж Grand Way WK 06116 - саме та модель, яка оптимізує відпочинок і позбавить питаннь про нарізання матеріалів будь-якої твердості або щільності.
Клинок складного ножа Grand Way WK 06116 - це чергова варіація на тему класичного кліп-поінт. Ріжуча кромка заточена рівно для роботи з різними матеріалами. Рівний спуск на обуху сприяє кращій міцності і дозволяє легше проникати в матеріали при здійсненні колючих дій. Як матеріал клинка використовується сталь 5Cr15MoV. Твердість сталі на рівні 56-57 одиниць за шкалою Роквелла свідчить про хороші міцнісні показники, а також про здатність досить довго підтримувати гостроту ріжучої кромки навіть при постійному і частому використанні. Лезо оброблено методом Black Stonewash. Матова поверхня менш схильна до подряпин, забруднень і не відблискує на сонячних променях. Також ця обробка додає матеріалу підвищену стійкість до іржавіння і міцність при контакті з агресивними середовищами.
У робочий стан ніж наводиться швидко шляхом натискання на виступ-плавець. У ролі замку використовується класичний лайнер-лок, доповнений ассистом, що дозволяє відкрити ніж однією рукою. До того ж цей механізм не боїться забруднень і може бути відрегульований при необхідності.
Рукоять кишенькового ножа Grand Way WK 06116 виконана зі сталі. А для кращої хваткості передбачена накладка з полімерного матеріалу також чорного кольору. Укупі з ергономічною формою, наявністю підпальцевих виїмок і упорів, ніж має хорошу ухватистость як незахищеною рукою, так і в рукавичках. На кінці рукоятки передбачено отвір для кріплення темляка. Приховане носіння забезпечується наявністю сталевої кліпси.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
chameleon_ua
chameleon_ua
Супер-продавець
88% виконаних замовлень
Був

Схожі товари